• BIST 10045.74
  • Altın 2412.19
  • Dolar 32.2444
  • Euro 34.5848
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 12 °C

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN İÇİŞLERİ BAKANI SÜLEYMAN SOYLU'YA DESTEK ÇIKTI

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN  İÇİŞLERİ BAKANI SÜLEYMAN SOYLU'YA DESTEK ÇIKTI
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan suç örgütü lideri Sedat Peker'in İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile ilgili yayımladığı videoyla ilgili açıklamalarda bulundu. Erdoğan AK Parti'nin grup toplantısında yapmış olduğu açıklamasında İçişleri Bakanı'na deste

Erdoğan AK Parti'nin grup toplantısında yapmış olduğu açıklamasında İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya destek vererek'' Bakanımızın her zaman yanında olduk yanında olacağız''dedi.Erdoğan Soylu'yu hedef alan saldırılarla ilgili gerekenin yapılacağını belirterek suç örgütlerinin peşlerini bırakmayacaklarını açıkladı. 

SALDIRININ HEDEFİNDE GÜVEN ORTAMINDAN DUYULAN RAHATSIZLIKLAR VAR

Erdoğan, "Süleyman Soylu'yu hedef alan saldırıların hedefinde güven ortamından duyulan rahatsızlık var. İçişleri Bakanımızın yanında olduk, yanındayız, yanında olacağız. Binali Yıldırım'ın da oğlu üzerinden hedef alınması asıl niyeti gösteriyor." dedi. 

Erdoğan'ın açıklamaları şöyle oldu:

Süleyman Soyluyu hedef alan saldırıların hedefinde güven ortamından duyulan rahatsızlık var. İçişleri Bakanımızın yanında olduk, yanındayız, yanında olacağız. Binali Yıldırım'ın da oğlu üzerinden hedef alınması asıl niyeti gösteriyor.

BAKANIMIZIN HER ZAMAN YANINDA OLDUK VE YANINDA OLACAĞIZ

Ülkede mikserler var. Terör örgütleri gibi, suç örgütleriyle mücadelesinde de İçişleri Bakanımızın yanında olduk, yanındayız ve yanında olacağız. Terör örgütleri gibi, suç örgütleriyle mücadelesinde de İçişleri Bakanımızın yanında olduk, yanındayız ve yanında olacağız.

SUÇ ÇETELERİNİ YARGIYA TESLİM EDİLİNCEYE KADAR PEŞLERİNİ BIRAKMAYACAĞIZ

Binali Yıldırım arkadaşımızın da oğlu üzerinden hedefe alınması, asıl niyeti gösteren bir başka işarettir. Ülkemize yönelik hiçbir saldırıya eyvallah etmedik, bu tezgahı da bozacağız. Bay Kemal, Meral, size buradan ekmek çıkmaz boşuna uğraşmayın. Suç çetelerinin mensuplarını, dünyanın neresine kaçarlarsa kaçsınlar takip ediyoruz. Tıpkı FETÖ'cüler gibi, tıpkı PKK'lılar gibi, bu suçluları da ülkemize getirip yargıya teslim edene kadar peşlerini bırakmayacağız.

Hiçbir iddia, hiçbir itham ortada bırakılmayacak. Her şey yargı tarafından araştırılıp tüm yalanlar ve iftiralar ortaya dökülecek.

ERKEN SEÇİM DİYE BOŞUNA TUTTURMAYIN SEÇİMLER 2023 HAZİRAN AYINDA OLACAK

Erken seçim teranesi tutturanların sufleyi nerede aldıkları  bellidir. Erken seçim diye boşuna tutturmayın, seçim 2023 Haziran'dadır.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.