• BIST 9960.89
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 15 °C

EFENDİ ARGUNŞAH'TAN GÜRKAN AKYOL'A '' KESKİN SİRKE KÜPÜNE ZARAR''

EFENDİ ARGUNŞAH'TAN GÜRKAN AKYOL'A '' KESKİN SİRKE KÜPÜNE ZARAR''
AK Parti Kartal İlçe Başkanı Gürkan Akyol'un sosyal medya üzerinden Kartal Belediyesi'ne yönelik sarf ettiği açıklamalar üzerine CHP Kartal ilçe Başkanı Efendi Argunşah'tan cevap gecikmedi.

AK Parti Kartal ilçe Başkanı Gürkan Akyol sosyal medya hesabından açıklama yaparak Kartal Belediye Başkanlığı'nın göstermelik hizmet çabasında olduğunu belirterek Kartal'ı Gökhan Yüksel'in yönetmediğini iddia etmişti.

AK Parti Kartal İlçe Başkanı Gürkan Akyol açıklamasında yerel basın mensuplarına da gönderme yaparak ilan karşılığı haber yaptıklarını söylemişti. Akyol daha sonraki açıklamalarında sarf edilen sözlerin yerel basın mensuplarına yönelik olmadığını belirtmiş ve işini iyi yapan Gazetecilerin her zaman destekleyeceklerini ifade etmişti.

Akyol CHP Kartal İlçe Başkanı Efendi Argunşah'a yönelik eleştiri yaparak Kartal'ın haklarının korunması için sonuna kadar takipçisi olacaklarını belirtmişti. 

AK Parti Kartal İlçe Başkanı Gürkan Akyol'un sert eleştirileri üzerine açıklama yapan CHP Kartal ilçe Başkanı Efendi Argunşah; ''Kartal’ın sokaklarına, caddelerine, meydanlarına bakmaları yeterli olacaktır.Belli ki asıl işi seçim kazanmak olan siyasiler, kendi başarısızlıklarını örtmek ve kendi koltuklarını korumak adına böyle çirkin, asılsız ve mesnetsiz iddialarla vakitlerini boşa harcamaktadır.''dedi.

CHP Kartal İlçe Başkanı Efendi Argunşah AK Parti Kartal İlçe Başkanı Gürkan Akyol'a sosyal medya üzerinden cevap vererek şöyle dedi;

“KESKİN SİRKE KÜPÜNE ZARAR”

31 Mart 2019 tarihinde yapılan Mahalli İdareler Seçiminde, Kartallı 147.587 seçmenin desteğini alan ve en yakın rakibine 14.262 oy farkı atarak seçilmiş olan Sayın Gökhan Yüksel, yine Kartallı vatandaşların takdiri ile Kartal Belediye Başkanlığını kazanmıştır.

Başkanımızın gölgesini sorgulayanların; Kartal’ın sokaklarına, caddelerine, meydanlarına bakmaları yeterli olacaktır.

İçinde bulunduğumuz pandemi sürecinde Belediye Başkanımızın ortaya koyduğu çalışma temposu, şartlar ne olursa olsun daima vatandaşın hizmetinde olduğunu bir kez daha göstermiştir.

Belediyemizin Satın Alma birimi tarafından Kartal halkına hizmet ulaştırmak için yapılan ihale işlemlerinin tamamı, devletimizin ilgili kurullarınca denetlenmekte ve onaylanmaktadır. Devletimizin işini yapmadığını ima edenlerin, devleti yöneten partinin mensupları olmaları da ayrıca manidardır.

Belli ki asıl işi seçim kazanmak olan siyasiler, kendi başarısızlıklarını örtmek ve kendi koltuklarını korumak adına böyle çirkin, asılsız ve mesnetsiz iddialarla vakitlerini boşa harcamaktadır.

Bizlerin kırımızı çizgileri Misak-ı Milli sınırları çevresinde çizilmiştir. Bu memleketin tüm dini ve milli değerlerini sonsuza kadar korumak ve yaşatmak, partimizin her bir neferinin asli görevidir.

Kaldı ki partimizin Gençlik Kollarında yetişmiş, Kartalımızın öz evladı, Atatürk ilke ve inkılâplarından ödün vermeyen, toplumumuzda bilinçli bir şekilde yok edilmeye çalışılan komşuluk ve hoşgörü ikliminin canlanması adına mücadele veren Başkanımız Gökhan Yüksel’in kırmızı çizgilerini sorgulamak, abesle iştigaldir.

Herkesin biraz daha duyarlı ve söylemlerinde dikkatli olmasında yarar vardır. Unutulmamalıdır ki "Keskin Sirke Küpüne Zarar”.

AK Parti Kartal ilçe Başkanı Gürkan Akyol sosyal medya hesabından açıklama yaparak Kartal Belediye Başkanlığı'nın başkaları tarafından yönetildiğini ifade etmiş ve ihalelerin de CHP Karbelirtmiş ve şu ifadeleri kullanmıştı;

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.