• BIST 10045.74
  • Altın 2427.372
  • Dolar 32.4375
  • Euro 34.7804
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 13 °C

ESİN KÖYMEN;''MALTEPE'DE HEP BİRLİKTE YENİ BİR TARİH YAZACAĞIZ''

ESİN KÖYMEN;''MALTEPE'DE HEP BİRLİKTE YENİ BİR TARİH YAZACAĞIZ''
31 Mart 2024 Yerel Seçimlerini Maltepe'de, CHP Belediye Başkan Adayı Mimar Esin Köymen yüzde 58.93'lük oy oranıyla kazandı.

31 Mart 2024 Yerel Seçimlerini Maltepe’de, CHP Belediye Başkan Adayı Mimar Esin Köymen yüzde 58.93'lük oy oranıyla kazandı.

esin-koymen.jpg

Köymen "İşin zor kısmını hep birlikte başardık. Bundan sonraki süreç hepimiz için çok daha keyifli olacak. Çünkü Maltepe’yi birlikte yöneteceğiz" dedi.

Maltepe’de Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nin resmi olmayan sonuçlarına göre, CHP adayı Mimar Esin Köymen yüzde 58.93 oranıyla kazandı.

Cumhuriyet Meydanı’nda toplanan Maltepeliler; şarkılar, halaylar, alkışlar ve sloganlar eşliğinde Esin Köymen’in belediye başkanlığını kutlayarak, Köymen’in alana gelişini bekledi.

Maltepeliler tarafından coşkuyla karşılanan Köymen; “Biz Maltepe’de hep birlikte yeni bir tarih yazacağız. Hepimiz ortağı olacağız bu tarihin. O yüzden ben sizleri alkışlamak istiyorum önce.  Öncelikle seçim sürecinde gösterdiğiniz emek için kutluyorum sizleri. Gerçekten hepimizin morallerinin bozulduğu bir dönemde çok güzel bir sonuç aldık. Sadece Maltepe’de değil, sadece İstanbul’un diğer ilçelerinde değil, İstanbul Büyükşehir Belediyemizde de çok güzel sonuçlar aldık, almaya da devam edeceğiz, emeklerinize yüreklerinize sağlık” dedi.

Köymen, sözlerini şöyle sürdürdü: 

“Sevgili Maltepeliler,Biz Maltepe’den doğru Türkiye’nin kaderini değiştireceğiz dedik. Enerjimiz o yüzden yüksek, bunu başarıyoruz. İlerde daha güzel günleri de hep birlikte yaratacağız. Selam olsun yarınların güzelliklerini yaratanlara! İşin zor kısmını hep birlikte başardık. Bundan sonraki süreç hepimiz için çok daha keyifli olacak. Çünkü Maltepe’yi birlikte yöneteceğiz. Maltepe’de hep birlikte ‘yaşam var’ diyeceğiz. Artık yeni bir sorumluluğumuz var. Maltepe’den doğru yeni bir yerel yönetim modelini hayata geçireceğiz. Önce çocuklar demiştik, önce gençler ve kadınlar demiştik. Hep birlikte kuracağız yarınlarımızı.

Bundan sonra Maltepe’de hep birlikte yepyeni bir yerel yönetim deneyimini yaşayacağız. Hep birlikte daha mutlu olacağız ve daha güzel bir yarını örgütleyeceğiz. Buradan doğru Türkiye’de iktidara giden yolu da açacağız.”dedi.

ESİN KÖYMEN KİMDİR?

Esin Köymen, 1974'te Rize'de dünyaya geldi. Yıldız Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümünden mezun olan Köymen, TMMOB Mimarlar Odası'nda çeşitli görevlerde yer aldı. 

Esin Köymen, yerel yönetimler politikalarını oluşturmak için CHP'de danışma kurullarında görev yaptı. 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.