• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 12 °C

ESRA ALBAYRAK'IN BEBEĞİNE YAPILAN İĞRENÇ YORUMLAR TEPKİ ÇEKTİ

ESRA ALBAYRAK'IN BEBEĞİNE YAPILAN İĞRENÇ YORUMLAR TEPKİ ÇEKTİ
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kızı olan ve aynı zamanda Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın eşi olan Esra Albayrak'ın yeni doğan bebeğiyle ilgili sosyal medyada yapılan iğrenç paylaşımlar tepki çekti.

Hamza Salih bebek ile ilgili kadın bedeni üzerinden tahrik unsuru taşıyan akıl almaz paylaşımlar yapan kesimlere gerek siyaset dünyası başta olmak üzere,  yurttaşlardan büyük tepki geldi. Twetter üzerinden ahlaksızca yorum yapanlar bütün kesimlerce kınandı.

İşte o paylaşımlar;

ESRA ALBAYRAK VE BEBEĞİNE YAPILAN İĞRENÇ YORUMLAR SOSYAL MEDYADA BÜYÜK TEPKİ YARATTI

İnsan cinsi kadın ve erkek, Diğerleri yaratık. Yeni doğmuş bir bebeğe ve annesine dil uzatacak kadar gözü dönmüş yaratıklar. Cezanızı yine bu millet verecek. Her kim ki #esraalbayrak ı savunmaz, bu iğrençliğe tepki vermezse lanetlidir.

@BeratAlbayrak

@AylinNazliaka

#EsraAlbayrak ‘a yönelik cinsiyetçi saldırıyı kınıyorum. Kadını hedef alan her türlü saldırıya karşı hep birlikte tepki vermeli ve mücadele etmeliyiz.

Gamze Akkuş İlgezdi

@gamzeilgezdi

Esra Albayrak'a yönelik cinsiyetçi ifadeleri utanarak okudum, şiddetle kınıyorum. Kadınlara yönelik her türlü saldırganlığa karşı sesimizi yükseltmek zorundayız. Cinsiyetçilikle mücadelenin yegane yolu, ortak mücadeleden geçer.

@aysesula

Kadın kimliği üzerinden iğrenç zihinaltını dışa vuran ahlak yoksunu karaktersizlerle mücadele etmek, “ama”sız, “fakat” sız bir duruşu ortaya koymak insan olmanın gereğidir.! Henüz bir günlük bebeğini kucağına alan Sn #EsraAlbayrak’a dil uzatan ahlaksızları şiddetle kınıyorum..!!

@yavuzage

Berat ve Esra Albayrak'ı sevmeyebiliriz, ama insanlık adına söylemlerimizde kişiliklerine, ailelerine kötü söz söylemek tam anlamıyla ALÇAKLIKTIR. Esra ve Berat Albayrak'ın bebeklerini sağlıkla ve mutlulukla büyütmelerini diler tebrik ederim.

@BatmanKadin

“Hoş geldin Hamza Salih” *Siyasi düşünceniz,savunduğunuz ideoloji ne olursa olsun bir KADINA,bir ANNEYE,hele ki bir BEBEĞE dil uzatmak,hakaret etmek insanlık dışı,terbiyesizce,aşağılık bir harekettir.. Anneliğin,kadınlığın partisi yoktur,siyaseti hiç yoktur.

@Aslan77Hasan

#basakdemirtas'a yapılan iğrençliği kınarken bugün #EsraAlbayrak'a aynı çirkinlikle saldırı yapılıyor. Siyasi düşüncelerimiz farklı olabilir, ama bu iğrençliğe ortak olmam. Bir anneye, bir kadına böylesi söylemleri asla kabul etmemeliyiz. Bu adice alçakça söylemleri kınıyorum.

@Themis2285

Siyasetini sevmediğiniz kadın siyasetçi ya da sevmediğiniz bir siyasetçinin karısı, kızı , annesi üzerinden yapılan cinsiyetçi yorumlar terbiyesizliktir. Kim olursa olsun saygı

 

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.