Günedoğuş TV ve Gazetesinin İmtiyaz sahibi Nergiz Süslü'nün babası Ahmet Süslü hakkın rahmetine kavuşmuştur.
Özgür İstanbul Gazetesi olarak Merhum Ahmet Süslü'ye Allahtan rahmet meslektaşımız Nergiz Süslü ve ailesine sabırlar diliyoruz.

Günedoğuş TV ve Gazetesinin İmtiyaz sahibi Nergiz Süslü'nün babası Ahmet Süslü hakkın rahmetine kavuşmuştur.
Özgür İstanbul Gazetesi olarak Merhum Ahmet Süslü'ye Allahtan rahmet meslektaşımız Nergiz Süslü ve ailesine sabırlar diliyoruz.
KARTAL'IN MİNİKLERİ DENİZ YAŞAMINI KEŞFETTİKartal Belediyesi’ne bağlı kreşlerde eğitim gören öğrenciler, Dragos’taki Can Geyran Deniz Kabukları Merkezi’ni ziyaret ederek deniz ekosisteminin gizemli dünyasıyla tanıştı.
TUZLA'NIN 2 BİN 500 YILLIK TARİHİ SEMPOZYUMDA ELE ALINDITuzla’nın 2 bin 500 yıllık tarihi, kültürel mirası, denizcilik geçmişi ve geleceğe yönelik potansiyeli, Tuzla Belediyesi Nikah Sarayı ve Kültür Merkezi Mevara Salonu’nda düzenlenen “Denizin Kucakladığı Şehir: Tuzla” sempozyumunda masaya yatırıldı.
VİZE DOLANDIRICILARINA BAKANLIK ENGELİ: 6 FİRMAYA FAALİYETLERİ DURDURMA CEZASITicaret Bakanlığı Reklam Kurulu, yurt dışına gitmek isteyen vatandaşları "vize garantisi" ve "%100 onay" gibi asılsız vaatlerle aldatan aracı firmalara karşı harekete geçti.
CHP’DE "KILIÇDAROĞLU" DEPREMİ: BAŞARIR VE GÜNAYDIN’IN GÖREVLERİ DÜŞTÜ!Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) mahkemenin verdiği "mutlak butlan" kararının ardından "Arınma" sloganıyla yeniden genel başkanlık koltuğuna oturan Kemal Kılıçdaroğlu’nun hamleleri, parti içinde ve TBMM’de deprem etkisi yarattı.
13 BEYAZ ET FİRMASINA KAYYUM ATANDIİstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, tavuk ve hindi eti fiyatlarındaki fahiş artışlar ve kartelleşme iddiaları üzerine büyük bir soruşturma başlattı.
BAŞKAN AHMET CİN'DEN HİZMETLE GEÇEN 7 YILA İLİŞKİN AÇIKLAMA: "BORÇSUZ BELEDİYEYİZ, BÜTÇEMİZİN YÜZDE 42'SİNİ YATIRIMA AYIRIYORUZ"Belediye Başkanı Ahmet Cin “2019-2026 Yılları Arası Hizmetler ve Yatırımlar” Programı’nda yaptığı sunumda 2019 yılından bu yana gerçekleştirdikleri proje ve yatırımları anlattı.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.