• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 17 °C

HATAY'DAKİ YANGINI PKK TERÖR ÖRGÜTÜ ÜSTLENDİ

HATAY'DAKİ YANGINI PKK TERÖR ÖRGÜTÜ ÜSTLENDİ
Hatay Belen İlçesi'nde yerleşim bölgelerine sıçrayan yangın henüz söndürülemedi. Hatay'da meydana gelen yangınla ilgili gözaltılar olduğu belirtilirken Valilikten konuyla ilgili açıklama geldi.

Hatay'ın Belen İlçesi'nde çıkan yangınla ilgili Valilik tarafından yapılan açıklamada şu bilgiler paylaşıldı;

YANGIN HENÜZ SÖNDÜRÜLEMEMİŞTİR

"09 Ekim 2020 Cuma günü Belen ilçemizde farklı noktalarda çıkan yangın zaman zaman kontrol altına alınsa da arazi ve hava şartları sebebiyle yangın henüz söndürülememiştir. İlimizde Kahramanmaraş Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri, Hatay Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri, İlçe Belediye İtfaiye ekipleri ve çevre illerdeki belediyelerin itfaiye ekipleri ile yangın kontrol altına alma çalışmaları devam etmektedir.

YANGINLA İLGİLİ GÖZALTINA ALINAN ŞAHISLARIN SORUŞTURMALARI DEVAM EDİYOR

Yangında sabotaj ihtimaliyle ilgili gözaltına alınan şahıslar olup konuyla ilgili soruşturma devam etmektedir. Henüz sabotaj ile ilgili kesin bir bilgiye ulaşılamamıştır. Hem yangının seyrini hem de sabotaj ihtimalini araştırmak için bölgemizde İHA’ lar görev yapmakta kolluk kuvvetlerimizde kapsamlı bir şekilde konuyu araştırmaktadır''ifadesi yer aldı.

HATAY'DAKİ YANGINI PKK TERÖR ÖRGÜTÜ ÜSTLENDİ

Büyük hasara yol açan ve hala tehlikesini sürdüren yangını terör örgütü PKK üstlendi. Kendilerini "Ateşin Çocukları İnisiyatifi" olarak atfeden hain terör örgütü, Hatay'daki yangınları üstlendiğine dair açıklamada bulundu.

Hatay'daki yangını üstlenen terör örgütü PKK tarafından yapılan açıklamada, "Hatay Belen'deki faşist sürüleri, askeri alanı ve bütün şehri ateş, kül ve korku içerisinde bırakan kutsal ateşi yakan inisiyatifimizin doğal üyelerine bin selam olsun" ifadeleri yer aldı.

 

 

 

  • Yorumlar 1
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.