• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 14 °C

HÜDAPAR PENDİK İLÇE BAŞKANLIĞI'NIN 3.OLAĞAN KONGRESİ GERÇEKLEŞTİ

HÜDAPAR PENDİK İLÇE BAŞKANLIĞI'NIN 3.OLAĞAN KONGRESİ GERÇEKLEŞTİ
Hüdapar Pendik İlçe Başkanlığı 3. Olağan kongresini AKM'de gerçekleştirdi. Tek listeyle girilen seçimde oyların çoğunluğunu alan Erdal Almalı yeniden Hüdapar Pendik İlçe Başkanı oldu.

Hüdapar Pendik İlçe Başkanlığı'nın 3. Olağan Kongresi AKM'de geniş bir katılımla gerçekleşti. Kongreye katılan Hüdapar Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu burada yaptığı konuşmada genel seçimlerde ittifak yapılmasının gerekçelerinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın tekrar seçilmesi ve mecliste çoğunluğu temsil etmesi olduğunu söyledi.

hudapar-pendik-1.jpg

Yapıcıoğlu il ve ilçe kongrelerin tamamlanması sonrasında yerel seçimlere daha güçlü bir şekilde gireceklerini vurguladı. Ekonomik problemlere değinerek konuşmasına devam eden Yapıcıoğlu mevcut sorunların deprem bölgesine yapılan harcamalardan kaynaklı olduğunu belirtti. 

bu-070.jpg

YAPICIOĞLU;'GEREKİRSE SERVETTEN VERGİ ALINMASI YOLUNA GİDİLMELİ'

Zekeriya Yapıcıoğlu konuyla ilgili açıklamasında şu sözlere yer verdi;

"Şu anda yapılan o dur. Eğer siz çok fazla kazanandan çok vergi alırsanız, az kazanandan az vergi alırsanız gelir dağılımındaki adaleti biraz daha sağlamış olursunuz. Uçurumu daraltmış olursunuz. Çok kazanandan çok vergi alın. Az kazanandan az vergi alın. Vergi mevzuatları basitleştirilmeli, vergilerin sayısı azaltılmalı, deprem gibi büyük çaplı afetler yaşadığımızda da bu memleketin kaymağını yiyen bu memleketin havasını, suyunu, toprağını, iş gücünü, enerjisini kullanarak çok büyük para kazanan insanlar bu gibi zamanlarda onlar daha fazla elini taşın altına koymalı, gerekirse servetten vergi alınması yoluna gidilmeli."

3-20230814162507.jpg

'KURANI KERİME YAPILAN SALDIRILAR MESAJ YAYIMLAMAKTAN İBARET OLMAMALI'

HÜDA PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu, "Son dönemlerde Kur'an-ı Kerim'e yapılan saldırılarla ilgili devleti idare edenlerin sorumluluğu, kınama mesajı yayınlamaktan ibaret olmamalıdır. İsveç'in NATO'ya üye olması kararının meclisten geçmemesi için elimizden geleni yapacağız." dedi.

Konuşmaların ardından yapılan oylamada Erdal Almalı, Hüdapar  Pendik İlçe Başkanı olarak seçildi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.