• BIST 10208.65
  • Altın 2395.066
  • Dolar 32.3403
  • Euro 34.7603
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 12 °C

İBB'YE BAĞLI PENDİK TEPEÖREN HAYVAN BARINAĞINDAN ŞOK GÖRÜNTÜLER!

İBB'YE BAĞLI PENDİK TEPEÖREN HAYVAN BARINAĞINDAN ŞOK GÖRÜNTÜLER!
İBB'ye bağlı Pendik Tepeören Sahipsiz Hayvan Bakımevi'nde ölen hayvanların bir çukur içine atılarak çürümeye bırakılması sosyal medyada büyük tepki çekti.

İBBye bağlı Tepeören Sahipsiz Hayvan Geçici Bakımevi ve Yaşam Alanı'nda ölen onlarca kedi ve köpeğin bir çukurun içinde çekilen görüntü ve fotoğrafları tartışma konusu oldu.

Sosyal medyaya yayılan görüntülerle ilgili konuşan yetkililer açıkta bırakılan hayvanlarla ilgili açıklamalarda bulunarak ölen hayvanların gömülmek için bu alanlara getirildiğini söyledi.

 Mahalle sakinleri de barınaktan çevreye kötü koku yayıldığını iddia etti. Bugün ise barınakta hareketlilik vardı. Kedi ve köpeklerin cansız beledinin bulunduğu çukurun İBB'ye ait iş makineleri tarafından toprakla örtüldüğü görüldü.

Sosyal medyaya yayılan görüntülerle ilgili konuşan  açıkta bırakılan hayvanlarla ilgili açıklamalarda bulunan Tepeören Sahipsiz Hayvan Geçici Bakımevi Veteriner Başhekimi Mevlüt Maytalman ölen hayvanların gömülmek için bu alanlara getirildiğini söyledi.

İBB BAŞKANI İMAMOĞLU: SORUŞTURMA AÇILDI

 İstanbul Büyükşehir Belediye(İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Tepeören Hayvan Bakımevi'nde hayatını kaybeden hayvan dostlarımızın defin edildiği alandaki görüntüleri asla kabul edemeyiz. Şehrimizi paylaştığımız canlı dostlarımıza yapılan bu uygulamayı yapan kişiler hakkında soruşturma açılmıştır" dedi.
İMAMOĞLU;BU GÖRÜNTÜLERİ ASLA KABUL EDEMEYİZ
İBB Tepeören Sahipsiz Hayvan Geçici Bakımevi ve Bahçeli Yaşam Alanı dışına açılan çukurda onlarca kedi ve köpeğin çürümeye terkedildiği belirtilerek paylaşılan görüntüler tartışma yarattı. İmamoğlu sosyal medyadan yaptığı açıklamada, "Tepeören Hayvan Bakımevi'nde hayatını kaybeden hayvan dostlarımızın defin edildiği alandaki görüntüleri asla kabul edemeyiz. Şehrimizi paylaştığımız canlı dostlarımıza yapılan bu uygulamayı yapan kişiler hakkında soruşturma açılmıştır. Gelişmeleri paylaşacağız" ifadelerini kullandı. 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.