• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 23 °C

İMAMOĞLU'NDAN NAGEHAN ALÇI AÇIKLAMASI;'' VIZ GELİR TIRS GİDER''

İMAMOĞLU'NDAN NAGEHAN ALÇI AÇIKLAMASI;'' VIZ GELİR TIRS GİDER''
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu Karadeniz turu ziyaretinde Nagihan Alci'nin ekibe dahil edilmesine yönelik tartışmalara sert bir dille cevap verdi

 

İMAMOĞLU'NUN AÇIKLAMASI  SOSYAL MEDYADA TEPKİ ÇEKTİ 

İmamoğlu aynı davayı yürüten arkadaşlarının bir fotoğraf karesi üzerinden yapılan eleştirilerle ilgili "vız gelir tırs gider" dedi.Ekrem İmamoğlu'nun açıklaması sosyal medyada büyük  tepkilere neden oldu.

Haber Video Linki ektedir;https://www.youtube.com/watch?v=jhUBSBodp9A&t=1s

"AKILLI OLMAYA DAVET EDİYORUM"

Milliyetçilik naraları atan insanlar başka oyunlar peşindeyken bu vatanın satılmaması için peşkeş çekilmemesi için tam bağımsız Türkiye diyecek kadar yiğit mert 20'li yaşlardaki gençlere bunu anlatmamız lazım. 50 senedir anlatamadıysak oturup aynaya bakmamız lazım. Ama ben her yerde bu doğruları anlatmaya hazırım. bu doğruları Diyarbakır'da da aynı dille anlatacağım Edirne'de de Trabzon'da da aynı duygularla anlatacağım. Hiçbir yerde farklı dilim olmayacak hangi salonda olursa olsun dolayısıyla bir fotoğraf üzerinden kurban etmeye çalışan insanlar olabilir. 

BİR FOTOĞRAF KARESİ ÜZERİNDEN KURBAN ETMEYE ÇALIŞAN İNSANLAR OLABİLİR

Benimle aynı düşündüğünü aynı şeylere inandığını söyleyen ne yazık ki anlık hırslarına yenilmiş insanlar olabilir ya da bir takımın renkleri üzerinden ayrıştırma içinde olanlar olabilir. Başkalarının değirmenine su taşıdıklarının farkında olmayanlar da olabilir bunların içerisinde farkında olup yapanlar da olabilir ama bu kardeşiniz için vız gelir tırıs gider. 

Şunun için bunu söylüyorum. Küçük detaylar üzerinden davayı güden insan ya da yarın başka bir arkadaşımızın başına gelebilir. Bu tarz girişimleri yapanları akıllı olmaya davet ediyorum. Başka hiçbir davetim yok. Çünkü bizim başarmaktan başka şansımız yok. Benim can ciğer arkadaşım Silivri'de 18 yıl yatıyorken bir fotoğraf üzerinden bir takımın renkleri üzerinden kavram üretmeye çalışanların aklını şaşarak izliyorum."

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.