• BIST 10161.96
  • Altın 2459.504
  • Dolar 32.277
  • Euro 34.9682
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 18 °C

İYİ PARTİ PENDİK İLÇE BAŞKANI SÜLEYMAN TURAN;''BULUNDUĞUMUZ KENTİN POTANSİYEL ADAYIYIZ''

İYİ PARTİ PENDİK İLÇE BAŞKANI SÜLEYMAN TURAN;''BULUNDUĞUMUZ KENTİN POTANSİYEL ADAYIYIZ''
İYİ Parti Pendik İlçe Başkanı Süleyman Turan Pendik genelinde yapılan projelerle ilgili gazetemize çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Pendik siyasetinde son dönemde farklı bir siyaset dili oluşturan İyi Parti Pendik İlçe Başkanı Süleyman Turan ile sohbet tadında bir röportaj gerçekleştirdik. 

Röportaj Video Linki Ektedir;https://www.youtube.com/watch?v=KbEYdvKgHAU

3-20221002010648.jpg
  Kendisi ile önceden planlanmayan sorularla, partisinin güncel oy oranlarından, son zamanlarda yapılan Anlat İstanbul projesi ve 2 Yaka İstanbul Projesine kadar geniş çerçevede bir sohbet gerçekleştirdik. “Pendik’teki en büyük sorun nedir?” , “ Belediye Başkanlığına adaylık düşünüyor musunuz?” gibi sorulara farklı ve net cevaplar aldık. Son seçim sonuçlarından ülke genelinde siyasete, “Altılı Masa”dan İyi Parti’nin Millet İttifakı içerisindeki durumuna kadar birçok konuyu değerlendiren Başkan Süleyman Turan, Pendik Belediyesinin çoğu programında, açılışında, etkinliklerinde yer alması üzerine sorulan soruya da yorumlarda bulundu.

4-736.jpg

 Mahalle mahalle Pendik’i gezen, partisi ile özdeşleşen esnaf ziyaretleri ve vatandaşın sorunlarını not edip çözüme kavuşturma veya sorunun muhataplarını bir araya getirme yada haberdar etme faaliyetleri hakkında ayrıntılı örnekler veren Süleyman Turan, gezdikleri sivil toplum kuruluşlarında, esnafta, sokakta konuştukları insanlarda ekonomik problemlerin yarattığı çöküşten bahsetti.Çözüm siyaseti hedefiyle kendilerinin hem Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin ile hem de İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile iyi ilişkiler içerisinde olduklarından bahseden Turan, Pendik’e daha büyük yatırımlar gelmesi için İBB’den talepkar olduklarını da dile getirdi.  

6-309.jpg

Her ilçe başkanının kendi şahsiyetini de başkanlığına ve yönetim tarzına yansıttığını ve bunun Pendik’teki İyi Parti yönetiminde de hissedildiğini söyledi. Pendik’i 4 tane bölge olarak değerlendirdiklerini ve ilçe teşkilatı gibi belli noktalara “Bölge Teşkilat Başkanlıkları” açarak sadece seçim dönemi değil sürekli hizmet veren başkanlıklar açtıklarını söyledi. 

5-418.jpg
 Seçim soruları üzerine genel seçim ve yerel seçim için yorum yapan ve Pendik’i güneşli günler bekliyor diyerek, partisinin logosuna vurgu yapan Başkan Süleyman Turan genel seçimlerde başarı elde edeceklerini sonrasında da Pendik İlçesinde İyi Parti önderliğinde seçime girecek Millet İttifakının Pendik Belediyesi’nin en büyük adayı olduğunu söyledi. Röportajın devamını Özgür İstanbul TV - You Tube kanalımızdan izleyebilirsiniz.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.