• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 17 °C

KADINLAR GÜNÜ İÇİN KARTAL’DA AK PARTİ ÇIKARMASI

KADINLAR GÜNÜ İÇİN KARTAL’DA AK PARTİ ÇIKARMASI
AK Parti Kartal İlçe Başkanı Ebubekir Taşyürek Kadın Kolları Başkanı Hatice Taslak Albayrak ve Yönetimi ile birlikte 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü nedeniyle Kartal'ın 20 Mahallesi'nde eş zamanlı olarak etkinlikler düzenledi.

AK Parti kartal İlçe Başkanı Ebubekir Taşyürek AK Parti Kartal Kadın Kolları Başkanı Hatice Taslak Albayrak ve Yönetimi ile birlikte Kartal'da 20 Mahallede 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nde esnafları yerinde ziyaret ederek karanfil dağıtımı gerçekleştirdi.

3-488.jpg 
Geçtiğimiz ay Ak Parti Kartal İlçe Başkanlığı’nda yaşanan görev değişiminden sonra, İlçe Başkanı Ebubekir Taşyürek, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Kadın Kolları ve Gençlik Kollarıyla birlikte; 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlamaları çerçevesinde, yoğun bir katılımla sahaya inerek, Kartallı çalışan kadınları ziyaret ettiler.
Öncesinde sosyal medya hesabından paylaşım yapan Ak Parti Kartal İlçe Başkanı Ebubekir Taşyürek; “Başımızın tacı, gönüllerimizin ilacı bütün kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyoruz!” dedi.
Kadına şiddetle sonuna kadar mücadele edecekleri vurgusu yapan Ebubekir Taşyürek; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın  “Tek bir kadın dahi şiddet mağduru olmadığı güne kavuşana kadar bizim de kadına şiddetle mücadelemiz devam edecektir” mesajıyla kararlılığını ifade etti.
İlçe Başkanı Ebubekir Taşyürek, tüm ana kademe ve kadın ve gençlik kolları teşkilatlarıyla birlikte Kartal’ın 20 mahallesinde eş zamanlı olarak, çalışan kadınları ziyaret ederek, 8 Mart Dünya Kadınlar Günlerini kutladılar. Ziyaretler sırasında Ebubekir Taşyürek’e gösterilen ilgi ve alaka dikkatlerden kaçmadı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, gönül seferberliği çağrısını Ebubekir Taşyürek nezdinde görmenin memnuniyetini ifade eden Kartallı kadınlar, ziyaretlerden duydukları memnuniyeti ifade ederek; “Biz böyle bir teşkilat istiyoruz. Kartal’ı ilçe binasından değil, bizzat sokaktan takip eden ve sürekli bizlerle iç içe olan bir yönetim anlayışı sergileyeceği inandığımız Ebubekir Taşyürek’e, görevinde başarılar diliyoruz” dediler.

Haber/ Hatice ODABAŞ

4-293.jpg5-163.jpg6-103.jpg7-071.jpg8-050.jpg9-023.jpg10-015.jpg11-014.jpg12-010.jpg13-004.jpg

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.