• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 24 °C

KARTAL ADLİYESİNDE SİLAHLI SALDIRI

KARTAL ADLİYESİNDE SİLAHLI SALDIRI
Kartal Anadolu Adliye'sinde silahlı saldırı meydana geldi.Kartal Adliye Sarayı önünde iki grup arasında çıkan kavgada silah kullanıldı. Olayda 2 kişi ağır olmak üzere 4 kişi yaralandı.

Adliye çevresinde bulunan polis ekipleri olaya müdahale etti. 5 kişi gözaltına alındı.Yaralanan vatandaşlar ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.İstanbul Anadolu Cumhuriyet Savcılığı olayla ilgili basın açıklaması gönderdi. 

BASIN AÇIKLAMASI

Davut Deniz ve Zülküf Deniz adlı şahısların 2019 yılı Mayıs ayı içerisinde Tekin Özbey adlı şahsa yönelik işledikleri iddia olunan tehdit ve hakaret suçlarından dolayı açılıp İstanbul Anadolu 15. Asliye Ceza Mahkemesince 2019/536 esas sayılı dosya üzerinden görülen kamu davasının ilk duraşmasının 10.10.2019 günü itibarıyla yapıldığı, Toplanan ilk verilere göre her iki davanın tarafları arasında daha önce gerçekleşen araç alışverişinden dolayı husumet bulunduğu, 10.10.2019 tarihli duruşmadan önce adliye önünde karşılaşan Denizler Grubu (Davut Deniz, Zülküf Deniz, Kenan Deniz, Cesim Deniz, Ömer Deniz, Kasım Deniz ve Mehmet Hanifi Deniz) ile Özbeyler Grubu (Tekin Özbey ve Metin Özbey) arasında kavga başladığı, Kavga esnasında Kenan Deniz’in ateşli silah kullanarak Tekin Özbey ve Ahmet Al adlı şahısları yaraladığı, her iki şahsın durumunun ağır olduğu, olayın ardından Ömer Deniz’in elinde silahla bölgeden kaçtığı, olay esnasında Cesim Deniz’in de kalp krizi geçirip hastaneye kaldırıldığı, Kolluk tarafından olaya derhal müdahale edilerek Ömer Deniz dışındaki şahısların yakalandığı, kaçan şahsın yakalanmasına yönelik çalışmalara da devam olunduğu, başlatılan soruşturma kapsamında maddi gerçeğin her yönüyle açığa çıkarılması için araştırma ve delil toplama faaliyetlerinin titizlikle sürdürüldüğü, Hususları, kamuoyuna ve tüm basın/yayın kuruluşlarına saygıyla duyurulur.

10/10/2019 İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.