• BIST 11000.96
  • Altın 2507.913
  • Dolar 32.1858
  • Euro 34.9847
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 27 °C

KARTAL AK PARTİ YÜZ YÜZE 100. GÜN PROGRAMININ STARTINI BELEDİYE BAŞKANLARIYLA BAŞLATTI

KARTAL AK PARTİ YÜZ YÜZE 100. GÜN PROGRAMININ STARTINI BELEDİYE BAŞKANLARIYLA BAŞLATTI
AK Parti Kartal İlçe Başkanlığı İstanbul İl Başkanlığı'nın önderliğinde gerçekleşen Yüz Yüze 100. halkla buluşmaları programını Kartal'dan başlattı.

Anadolu Yakası Belediye Başkanlarıyla 20 mahallede eş zamanlı gerçekleşen halk buluşmaları  AK Parti İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe'nin de katılımıyla start verdi.

Haberin Vide Linki Ektedir;https://www.youtube.com/watch?v=50R3RPf3KtQ&t=6s

2-2-004.JPG

AK Parti Kartal İlçe Başkanlığı'nda gerçekleşen kahvaltı programı sonrasında 20 mahallede başlayacak halk buluşmalarıyla ilgili kısa bir açıklama yapan AK Parti Kartal İlçe Başkanı Ebubekir Taşyürek Kartal'da son 14 yıldır tek bir proje gerçekleştirilmediğini belirterek Kartal'ın CHP zihniyetine bırakıldığını ve bundan dolayı da çevre ilçelere nazaran hiç bir gelişme göstermediğini söyledi. Taşyürek İl Başkanlığı tarafından yürütülen mahalle çalışmalarının önemine dikkat çekerek saha çalışmalarında AK Parti'nin birinci parti olarak oylarını yükselttiğini ifade ederek gelecek seçimlerde Kartal'ın AK Parti'ye kazandırılacağını vurguladı. 

2-106.JPG 

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe'de söz alarak Kartal'ın Pendik ve Tuzla ve diğer belediyelerle kıyas yapılamayacak şekilde hizmetten yoksun bırakıldığını ifade ederek Kartal'ı tekrar AK Parti'li Belediye tarafından yönetileceğini söyledi. Kabaktepe CHP'nin proje ve vizyon bazlı yatırımlara dönük bir sistem geliştirmek yerine sadece söylemde kalan icraatlarla hem yerelde hem de genelde politika ürettiklerini belirterek Kartal'ın hala AK Parti'nin eski vizyon projeleriyle bu güne kadar geldiğini söyledi. 

3-080.JPG

AK Parti Kartal İlçe Başkanlığı ve İstanbul İl Başkanlığı bünyesinde gerçekleşen Yüz Yüze 100. gün programına; Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü, Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Boyraz, Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy,Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir ,Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın,Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin,Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım,Şile Belediye Başkanı İlhan,Üsküdar Belediye Başkanı  Ocaklı,Hilmi Türkmen, Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, Gaziosman Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, Güngören Belediye Başkanı BünyaminDemir, Bayrampaşa Belediye Başkanı Atilla Aydıner yer aldı. 

4-051.JPG5-030.JPG

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.