• BIST 10276.88
  • Altın 2390.367
  • Dolar 32.335
  • Euro 34.7427
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 9 °C

KARTAL ÇANKIRILILAR EĞİTİM VE KÜLTÜR DERNEĞİ DAYANIŞMA GECESİNDE BULUŞTU

KARTAL ÇANKIRILILAR EĞİTİM VE KÜLTÜR DERNEĞİ DAYANIŞMA GECESİNDE BULUŞTU
Kartal Çankırılıar Eğitim ve Kültür Derneği 30. Yıl dönümleri nedeniyle Hasan Doğan Spor Kompleksi'nde dayanışma gecesi düzenledi.

Kartal Çankırılılar Eğitim ve Kültür Derneği 30. Yıl dönümü nedeniyle Kartal Hasan Doğan Spor Kompleksi'nde Dayanışma Gecesi düzenledi. Gecede bir çok organizasyon yapılmasına karşın 12 askerin Kuzey Irak'ta şehit düşmesi üzerine program akışı değiştirildi.

bu-2-006.JPG

Gecede kısa bir konuşma yapan kartal Çankırılılar Derneği Başkanı Cihan Demirbaş kısa bir açıklama yaparak;''Kartal Çankırılılar Derneği olarak 30. Yılımız sebebiyle planlamış olduğumuz gecemizi daha önce Gazze olayları sebebiyle 23 aralık gecesine erteledik ve son anda aldığımız bizleri derinden üzen şehit haberi sebebiyle gecemizin program akışını değiştirdiğimiz için siz değerli hemşehrimizin affına sığınıyoruz. Bizleri bu gecede yanlız bırakmayan değerli hemşehrilerimize çok teşekkür ediyoruz''diye konuştu.

baskan-3-003.JPG

Gecede Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel Kuzey Irak'ta şehit düşen askerlere Allahtan rahmet dileyerek Cumhuriyet'in 100. yılının geride kaldığı şu günlerde ölüm haberlerinin gelmemesi gerektiğini belirterek birlik ve beraberliğe vurgu yaptı. Başkan Gökhan Yüksel Kartal'da derneklere destek verme noktasında çabalarını sürdüreceklerini söyledi.

6-2-009.JPG16-008.JPG

ÖNDER TOZAN;'' KARTAL BELEDİYE BAŞKANI GÖKHAN YÜKSEL'DEN MECLİS ÜYELİĞİ İÇİN SÖZ VERMESİNİ İSTİYORUZ''

Kartal Çankırılılar Derneği Federasyon Başkanı Önder Tozan konuşmasını yapmak üzere kürsüye gelerek Kuzey Irak'ta şehit düşen askerlerimize Allahtan rahmet diledi. Önder Tozan Kartal Çankırılılar Eğitim ve Kültür Derneği Federasyon Başkanı olarak Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel'in Çankırılılara verdiği değerin bilincinde olarak emeklerinden dolayı teşekkürlerini iletti.

18-007.JPG

Tozan; yaklaşan yerel seçimler öncesinde Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel'e belediye meclis üyeliklerinde Çankırılılara yer vermesi gerektiğini ifade ederek Kartal Belediyesi'nde Çankırılılar Derneği Üyesi'nin Belediye Meclisinde yer almasını arzuladıklarını ve bunun sözünü Başkan Gökkhan Yüksel'den almak istediklerini söyledi.Önder Tozan 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde Çankırılılar Derneği olarak Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel'e önceki yıllarda olduğu gibi destek vereceklerini ifade etti.

4-122.JPG

Kartal Çankırılılar Derneği'nin Dayanışma Gecesi'ne; Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, CHP Kartal İlçe Başkanı Mert Polat, 24. Dönem CHP İstanbul Milletvekili Kadir Gökmen Öğüt,AK Parti Kartal İlçe Başkanı Nimet Gündoğdu ve Yönetimi, AK Parti Kartal Belediye Başkan Aday Adayı Zeki Karaismailoğlu, İYİ Parti Tuzla İlçe Başkanı Recep Karaot, AK Parti Kartal Belediye Başkan Aday Adayı Adem Yıldız,Çandef Başkanı Önder Tozan ve Yönetimi,  Kartal Belediye Başkan Yardımcısı  Dilek Kars,  Olcay Özgün,  Mustafa Ağdaş, Fahri Çankırılı Kartal Belediye Başkan Yardımcısı Adem Uçar, Yaylakent Belediye Başkanı Kadir Dede,Dodurga Belediye Başkanı  Hasan Hüseyin Kaşıkçı, Ataşehir Belediyesi Meclis Üyesi  Ertuğrul Baysal,Ümraniye Belediyesi Meclisi Üyesi Vehbi Ayvat,Çankırılar Vakfı Onursal Başkanı  Sami Soydan, Çandef Onursal Başkanı Zeynettin Aydın, Ataşehir Çankırılılar Dernek Başkanı  İsmail Açıkgöz ve Yöntemi, Bayramören Dernekler Birliği Başkanı Yaşar Kahraman ve yönetimi,  Çayırova Çankırılar Dernek Başkanı Habib Köse ve yönetimi, Pendik Çankırılılar Dernek Başkanı Engin Yıldırım ve yönetimi, Kartal Kartal Saadet Partisi İlçe Başkanı Murat Çeker ilçe çok sayıda siyasetçi ve dernek üyesi yer aldı.Dayanışma gecesi'nde tüm dernek üyelerine plaket takdimi sonrasında sevilen sanatçı Zara şehitler nedeniyle geniş kapsamlı konser programı iptal edilerek sonlandırıldı.

recep.JPG5-086.JPG

 

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.