• BIST 10208.65
  • Altın 2391.91
  • Dolar 32.3216
  • Euro 34.6843
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 15 °C

KARTAL'DA İĞRENÇ OLAY! KÖPEĞE TECAVÜZ EDEN ZANLIYA SOSYAL MEDYADA TEPKİ YAĞDI

KARTAL'DA İĞRENÇ OLAY! KÖPEĞE TECAVÜZ EDEN  ZANLIYA SOSYAL MEDYADA TEPKİ YAĞDI
Kartal'da Tekel Bayisi işleten Mehmet Haner adlı kişinin 1 ay boyunca köpeğe işkence ve tecavüz etmesi sosyal medyayı ayağa kaldırdı. Vucüdunda tümörler çıkan köpek ölürken zanlıya sadece 600 lira para cezası verildi.

Kartal'da meydana gelen iğrenç olay sonrası sosyal medyada tepki yağdı. Twitter'da binlerce kullanıcı yaşanan olaya tepki gösterirken,zanlıya verilen 600 lira para cezası sonrası serbest bırakılması  tepkilerin büyümesine neden oldu.

Kartal'da Tekel Bayisi işleten Mehmet Haner adlı zanlı 1 ay boyunca köpeğe tecavüz edip işkence uyguladı. Hayvanseverler tarafından ortaya çıkartılan olay sonrası köpek veterinere götürülürken tecavüze bağlı tümörlerin oluşması nedeniyle tüm müdahalelere rağmen hayvan kurtarılmadı.

Sosyal medyada duyulan iğrenç olay üzerine mahalleli zanlının Tekel dükkanına gelerek tecavüzcüyü darp etti.

Twitter'da gündem olan ve hayvan hakları yasalarının çıkmasını isteyen binlerce takipçi hayvana tecavüz eden şahsın tutuklanmasını istediler. 

Haykonfed Başkanı Haydar Özkan da, “Bu korkunç olay hepimizi derinden etkiledi. Ne söylesek boş, hayvanı koruma kanunu çıkmadığı takdirde bu tip olayları yapan kişiler ufak cezalarla kurtulacak. Hayvanların canı var, hapis cezaları verilmesi gerekiyor” dedi.

SOSYAL MEDYA AYAĞA KALKTI 

Buket⚢

@ciaoobe9

16 Haz

Teşhir ediyoruz. Bu adamın suratını unutmayın. Adı Mehmet Haner. Bir köpeğe 1 ay boyunca tecavüz etti ve köpek öldü. Bu adam sadece 600 TL para cezası aldı. Utanın olur mu? Bugün yine utanın! #MEHMETHANERTUTUKLANSIN

Resim

Bu Tweet dizisini göster

@gunesilios

16 Haz

Kartal'da tekel bayi sahibi mehmet haner. köpek hayatını kaybetti üstelik. ceza denen şeye bakın, hız sınırını geçsen daha çok para ödersin. bir hayvana işkence etti, ölümüne sebep oldu, bunun parayla bir bedeli olabilir mi?

Tweeti Alıntıla

Şaziye Karlıklı

@saziyekarlikli

· 16 Haz

Bakın bu adam Tekel bayisi imiş. Bir ay boyunca tecavüz ettiği yaralı Köpeğin fotosunu paylaşmayacağım ama bu yüze iyi bakın.Sadece 600 TL ceza ödemiş. Bu kabul edilemez #MEHMETHANERTUTUKLANSIN

Resim

15

8

ferdi eğilmez

@ferdiegilmez

16 Haz

Şu Mehmet Haner denen köpek tacizcisini niye 600 tl'ye bırakıyosunuz abicim? Bu herif tüm toplum için tehlikeli değil mi yani? Hepimizin hayatını, çoluğumuzun çocuğumuzun hayatını niye 600 tl'ye tehlikeye atıyosunuz abicim? Abicim siz bizi sevmiyo musunuz ya? Yuh be artık ya!..

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.