• BIST 10045.74
  • Altın 2412.135
  • Dolar 32.2988
  • Euro 34.6561
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 12 °C

KAYMAKAM HÜLYA KAYA;''PENDİK'TE KADIN VE ÇOCUKLARLA İLGİLİ PROJELER GELİŞTİRECEĞİZ''

KAYMAKAM HÜLYA KAYA;''PENDİK'TE KADIN VE ÇOCUKLARLA İLGİLİ PROJELER GELİŞTİRECEĞİZ''
Pendik Kaymakamı Dr. Hülya Kaya yerel basın mensuplarıyla kahvaltı programında bir araya geldi. Yaklaşık 2 ay önce göreve başlayan Kaymakam Hülya Kaya Pendik'le ilgili önümüzdeki süreçlerde yapacağı projeleri anlattı.

Pendik Kaymakamı Dr. Hülya Kaya yerel basınla tanışma toplantısı düzenledi. Kahvaltıda bir araya gelen Hülya Kaya Pendik'te önümüzdeki süreçlerde pozitif ayrımcılık yaparak kadın ve çocukların ağırlık kazanacağı projeleri hayata geçireceğini söyledi. Kaya Pendik yerel basını ve demografik yapısıyla Anadolu Yakası'nın incisi olduğunu ifade ederek örnek bir ilçe olduğunu belirtti.

k2-002.jpg

Kaya Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin'le çok güzel çalışmalar yaptıklarını vurgulayarak Pendik'teki sorunların çözümü için birlik ve beraberlik doğrultusunda mücadele edeceklerini söyledi. Kaymakam Kaya 2 ay önce göreve gelmesine rağmen ilçe genelinde Koranavirüs denetimlerini en çok gerçekleştiren kadın Kaymakam olarak ta dikkat çekmeyi başardı. Kaymakam Hülya Kaya Koranavirüs tanısı konulan hastaların sık sık evlerinde ziyaret edilip sokağa çıkmama konusunda gayret sarfettiklerini  ifade etti.

BAŞKAN AHMET CİN;''İBB YOL ÇALIŞMALARINI YARIM BIRAKIYOR''

baskan-3.jpg

Pendik Kaymakamı Dr. Hülya Kaya ile birlikte kahvaltı programına katılan Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin gündemle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Ahmet Cin ilçe genelinde ana arterlerde yol çalışması yapan İBB'nin yurttaşları mağdur ettiğini ifade ederek İBB'nin yapması gereken yol çalışma işini Belediye olarak üstlenip mağduriyetlerin önüne geçtiklerini belirtti.

Başkan Ahmet Cin, Bosna Sancak Köprüsü üzerinde İBB tarafından yapımı devam eden yol çalışmalarının hala bitirilemediğini vurgulayarak eksik kalan çalışmaların belediye tarafından tamamlanması için girişimde bulunduklarını söyledi.

PENDİK YER ALTI OROPARKI İLE İLGİLİ  KAYNAK BULUP HALKIN HİZMETİNE AÇACAĞIZ

Öte yandan Pendik'te yarım kalan yer altı otopark çalışmalarının Ocak ayına kadar durdurulduğunu vurgulayan Başkan Ahmet Cin İBB'ye dilekçe verdiklerini ancak konu hakkın geri dönüş sağlanmadığını ifade etti.Başkan Ahmet Cin yer altı otoparkıyla ilgili karar aldıklarını sözlerine ekleyerek kaynak bulup kendi imkanlarımızla yarım kalan otoparkı tamamlayıp hizmete açacaklarını vurguladı.

Haber/ Hatice ODABAŞ

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.