• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 20 °C

MEVLÜT USTA;15 TEMMUZ AMERİKA GLADYOSUNUN YENİLDİĞİ VE TEŞHİR EDİLDİĞİ GÜNDÜR

MEVLÜT USTA;15 TEMMUZ AMERİKA GLADYOSUNUN YENİLDİĞİ VE TEŞHİR EDİLDİĞİ GÜNDÜR
Vatan Partisi Pendik ilçe Başkanı Mevlüt Usta 15 Temmuz hain darbe kalkışmasının 4. yılı nedeniyle yazılı bir mesaj yayımladı. Usta 15 Temmuz darbe girişiminin Amerika casusu ve gladyosu FETÖ tarafından yapılmaya çalışılmıştır dedi.

Vatan Partisi Pendik ilçe Başkanı Mevlüt Usta 15 Temmuz hain darbe girişimi ile ilgili yapmış olduğu açıklamasında şu sözlere yer verdi;

15 TEMMUZ AMERİKA GLADYOSUNUN YENİLDİĞİ VE TEŞHİR EDİLDİĞİ GÜNDÜR

''15 Temmuz darbe girişimi, Amerika'nın casusu ve gladyosu FETÖ tarafından yapılmaya çalışılmıştır.

Amerikacı darbe gerçekleşse, Atatürk Devrimine ne karşı olan ne kadar Amerika işbirlikçisi varsa iktidara taşınacak, Atatürk Devrimine saldırılacak, vatanını savunanlar katledilecekti. 

Amerika'nın karagücüm dediği, her türlü silahlarla donattığı, bütçesinden pay ayırdığı, ikinci İsrail için piyon olarak bölge ülkelerine karşı kullandığı PKK'yı hapislerden kurtaracaktı. Güneydoğumuza, ikinci İsrail için özerklik tanınacaktı.

15 Temmuz darbe girişimi yenildikten sonra bütün ihanetleri ortaya çıkmıştır. Ülkemizin son 30 yılında işlenen cinayetler, provakasyonlar, Ergenekon gibi tertipler FETÖ eliyle yapılmıştır. 

Amerika 15 Temmuz darbe girişimi başarılı olsaydı, Türkiye Amerika'nın bölgedeki jandarması olacak, kendini de bölecek ikinci İsrail için büyük bir yol alınmış olacaktı.

Amerika'nın bugün, 15 Temmuz'un bir tiyatro olduğununu psikolojik saldırı sopası gibi sallıyor.

15 Temmuz'un tiyatro olduğunu, FETÖ ve PKK eliyle yapıyor. Diğer taraftan bilerek ve isteyerek Amerika'dan iktidar bekleyenlerin önemli bir kısmı aynı psikolojik aracı kullanıyor. Bir de bu kesimlerden etkilenmiş şaşkın, kandırılmış bir kesim var. 15 Temmuz'un tiyatro olduğuna inandırılmış, bilmeyerek ama bütün samimiyeti  ile Amerika'nın değirmenine su taşıyorlar.  Ancak taşıdıkları suyun Amerika'ya hizmet ettiğine bir türlü inanmıyorlar.

15 Temmuz,  Amerika'dan, kopup Avrasya'da yerimizin sağlamlaşmasına yaramıştır.

15 Temmuz ülkemizdeki, Amerika gladyosunun yenilip teşhir olmasını sağlamıştır.

15 Temmuz, Rusya, İran, Türkiye ittifakının gelişmesine; Asya'dan, Güney Amerika'ya kadar geniş bir cephenin kazanılmasına yardımcı olmuştur.

15 Temmuz, Amerika'nın ve işbirlikçilerinin billerinin kırıldığı gündür.

15 Temmuz'da şehit olan kahramanlarımız başta olmak üzere, Amerika gladyosunun yenilmesinde emeği geçen herkesi saygıyla selamlıyorum.

Mevlüt Usta
Vatan Partisi
Pendik İlçe Başkanı

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.