• BIST 10207.29
  • Altın 2389.586
  • Dolar 32.3116
  • Euro 34.7079
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 17 °C

MHP KARTAL İFTAR PROGRAMINDA SEÇİM STARTINI BAŞLATTI

MHP KARTAL İFTAR PROGRAMINDA SEÇİM STARTINI BAŞLATTI
MHP Kartal İlçe Başkanlığı basın mensuplarıyla iftar sofrasında buluştu.MHP İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adaylarının da bulunduğu iftar programında Cumhur İttifakına vurgu yapılarak MHP'nin İstanbul'da 6 Milletvekili çıkartacağı belirtildi.

MHP Kartal İlçe Başkanlığı tarafından basın mensuplarına yönelik düzenlenen iftar programına; MHP Kartal ilçe Başkanı Zübeyir Kurt,MHP İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Murat Şahin,İlker Çakıroğlu,Hilal Dilber,Erdem Doğruer,Yunus Emre Durmuş,Lokman Ünal,  MHP Kartal İlçe Başkan Yardımcısı Vural Alp,Teşkilat Başkanı Oğuzhan Nuri Köksal,MHP Kartal Kadın Kolları Başkanı Zeynep Kesik, Fatih Çıtak ve çok sayıda basın mensupları yer aldı. 

2-20230413113840.jpg

MHP İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adaylarının kısa olarak kendilerini tanıtmaları ardından açıklama yapan MHP Kartal İlçe Başkanı Zübeyir Kurt  Milliyetçi Hareket Partisi olarak depremin meydana geldiği günden itibaren yönetimi ile birlikte acil ihtiyaçlara yönelik yardımların yapılarak depremzedelerin yanlarında olduklarını belirtti.Zübeyir Kurt  yapılan yardım çalışmaları kapsamında deprem bölgesine  10 bin adat uyku tulumu başta olmak üzere bin adet ayyakabı 500 ısıtıcı ve 1 tır dolusu su, 1350 adet yatak gönderildiğini ifade ederek depremin üzerinden uzun süre geçmesine rağmen MHP Kartal İlçe Başkanlığı olarak yardımların hala devam ettiğini  söyledi.

1-386.jpg

Kurt  milletin yardıma ihtiyaç duyduğu her yerde ülkücü hareket olarak milletin emrinde olduklarını belirtti. Zübeyir Kurt 14 Mayıs'ta yapılacak 28. Dönem Milletvekili Seçimlerine yönelik herkesin MHP'nin Kartal'da şahlanışına tanık olacağını ifade ederek 1.Bölgeden 5 ve 6 vekil çıkartacaklarını vurguladı.Kurt MHP'nin parlamentoda güçlü temsil edilmesinin gerek terör, gerekse FETÖ ile mücadelede belirleyici olacağını söyledi.

2-20230413120303.jpg

MHP Kartal İlçe Başkanı Zübeyir Kurt Kartal Belediyesi'nin çalışmalarından memnun olmadıklarını ifade ederek  gelecek yıl ki belediye seçimlerinde Kartal'da Cumhur İttifakı bünyesinde gerçekleşecek çalışma ile Kartal Belediyesi'nin CHP'den alınarak MHP anlayışı ile yönetileceğini  söyledi. 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.