• BIST 10276.88
  • Altın 2390.367
  • Dolar 32.335
  • Euro 34.7427
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 16 °C

MHP PENDİK İLÇE BAŞKANI KERİM KAYA BASIN MENSUPLARIYLA BULUŞTU

MHP PENDİK İLÇE BAŞKANI KERİM KAYA BASIN MENSUPLARIYLA BULUŞTU
MHP Pendik İlçe Başkanı Kerim Kaya yerel basın mensuplarıyla kahvaltı programında bir araya gelerek gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

10 Ağustos'ta yapılan Olağan Kongrede delegelerin oylarının çoğunluğunu alarak MHP Pendik İlçe Başkanı seçilen Kerim Kaya yeni Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte ilk toplantısını basın mensuplarıyla  MHP Pendik İlçe Merkezi'nde gerçekleştirdi.

mhp-2-2.jpg

Kahvaltı programında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Kerim Kaya yerel seçimlere yönelik  ittifakta yer almayacak şekilde Pendik'in 36 mahallesi'ni sokak sokak gezip vatandaşlara ulaşarak seçim çalışmalarını yürüteceklerini söyledi. Kaya yerel seçim çalışmalarına MHP İstanbul İl Kongresi sonrasında başlanacağını ifade etti.Kaya yerel seçimlerin genel seçimlere göre zorlukları olduğuna vurgu yaparak  başta ekonomik şartlar olmak üzere vatandaşların gönüllerine girilerek  durum izah edilirse Cumhur İttifakının yerel seçimlerde kaybettikleri yerlerin de geri alacaklarına inandıklarını söyledi. Kerim Kaya 1 Eylül'den sonra seçim startını vereceklerini sözlerine ekleyerek MHP'nin yerel seçimlerde neler yapmak istediğini halka anlatarak bir seçim çalışması yürüteceklerini ifade etti.

mhp-2.JPG

Kaya MHP'nin geçmişte vatandaşların sorunlarının çözümü için yapılan yardımların toplumda farklı algı yaratılarak MHP'ile ilgili kötü bir aldı oluştuğunun farkında olduklarını sözlerine ekleyerek bu algı ve yanlışın kırılması için toplumda her kesimi dinleyerek iyi ilişkiler kurulması yönünde çaba harcayacaklarını belirtti. Kerim Kaya ;MHP'nin bütün partilerin içinde en çok profesör ve Akademisyen çıkartan bir parti olduğuna vurgu yaparak Aziz Sancar'ın Nöbel Ödülü almasının gurur duyulacak bir başarı olduğunun altını çizerek Sancar'ın MHP Ülkü Ocaklarından geldiğinin basın kuruluşlarında hiç dillendirilmediğini ancak Orhan Pamuk'un Nobel Ödülünü nasıl aldığının bilinmesine rağmen kamuoyunda günlerce konuşularak haber haline geldiğini söyledi. 

mhp-ana-1.jpg

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.