• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 17 °C

MİNİK KRAMPONLAR ŞAMPİYONLUKLARINI KUTLADI

MİNİK KRAMPONLAR ŞAMPİYONLUKLARINI KUTLADI
Ümraniye Belediyesi tarafından ilçedeki futbol okulları ve takımların katılımıyla bu yıl 4’üncüsü düzenlenen Minik Kramponlar Futbol Turnuvası’nda, gol kralı seçilen Sefa Tosun ödülünü Başkan İsmet Yıldırım'dan aldı.

Ümraniye Belediyesi tarafından ilçedeki futbol okulları ve takımların katılımıyla bu yıl 4’üncüsü düzenlenen Minik Kramponlar Futbol Turnuvası’nda, şampiyon Ihlamurkuyu Birlikspor Futbol Okulu oldu. Attığı 15 gol ile “Gol Kralı” seçilen Sefa Tosun ise plaketini Başkan İsmet Yıldırım’dan aldı.

63235-minik-kramponlar-turnuvada-ter-doktu-20230828-084824-800x600.jpg

Dudullu Spor Tesisleri’nde düzenlenen Minik Kramponlar Futbol Turnuvası’na 9-10 yaş grubundan 16 takım ve 256 sporcu katıldı. 32 maçın yapıldığı turnuvada 15 hakem görev aldı. Turnuvada futbolcu çocuklar, rakipleri ile kıyasıya mücadele etti. Lig usulü ile oynanan turnuvada şampiyon olan ve dereceye giren futbol okulu takımlarına kupa ve madalyaların yanı sıra çanta, suluk, havlu ve futbol topu hediye edildi. Ihlamurkuyu Birlikspor Futbol Okulu, turnuvayı şampiyon olarak tamamlarken, Ümraniyespor Futbol Okulu ikinci, İstanbul Başakspor Futbol Okulu üçüncü, Çakmak Gençlikspor Futbol Okulu ise dördüncü oldu. Bireysel başarıların da ödüllendirildiği turnuvada, Ihlamurkuyu Birlikspor Futbol Okulu’ndan Sefa Tosun 15 gol ile “Gol Kralı” seçilerek, plaketini Başkan İsmet Yıldırım’ın elinden aldı.

Renkli görüntülere sahne olan turnuvaya, Başkan Yıldırım’ın yanı sıra; kulüp yöneticileri, antrenörler, sporcular ve aileleri katıldı.

“Turnuvada ter döken tüm çocuklarımızı yürekten kutluyorum”

Turnuvaya katılan tüm sporcuları tebrik ederek konuşmasına başlayan Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, spora ve sporcuya verdikleri önemin altını çizdi. Belediye bünyesinde bir çok farklı branşta kurslar olduğunu da hatırlatan Başkan İsmet Yıldırım, “Çocuk ve gençlerimizin kurslarımızda eğitim alması, sosyalleşmesi, zihinsel ve fiziksel gelişimlerini tamamlamaları bizim için büyük önem arz ediyor. İlçemize kazandırdığımız yüzme havuzları ve kapalı spor alanlarıyla evlatlarımızın kötü alışkanlıklardan uzaklaşmasını istiyoruz. Bu vesileyle bir kez daha turnuvada ter döken tüm çocuklarımızı yürekten kutluyorum. Emeği geçen yönetici ve antrenörlerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Sporcular da kendilerini böyle anlamlı ve güzel bir turnuvada buluşturduğu için Başkan Yıldırım’a teşekkür etti.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.