• BIST 10208.65
  • Altın 2395.066
  • Dolar 32.3403
  • Euro 34.7603
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C

MUAMMER ÇELEBİ KARTAL BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYLIĞINI RESMİLEŞTİRDİ

MUAMMER ÇELEBİ KARTAL BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYLIĞINI RESMİLEŞTİRDİ
2019 yılında CHP Kartal İlçe Başkanlığı görevlerinde bulunan deneyimli siyasetçi İş İnsanı Muammer Çelebi Kartal Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurusunu ilçe merkezinde gerçekleştirdi.

Muammer Çelebi'nin Ada Adaylığı başvuru programına; CHP Kartal İlçe Başkanı Mert Polat, CHP Kartal İlçe Yönetimi ve çok sayıda üye yer aldı. Açılış konuşmasını yapan CHP Kartal İlçe Başkanı Mert Polat Muammer Çelebi'nin 2019 yılında kendisinin de yönetim kurulu üyeliği yaptığı dönemden değerli bir başkanı olduğunu belirterek çıkmış olduğu yolda başarı dileklerini iletti.  

muammer-3.JPG

CHP Kartal İlçe Başkanlığı'nda yoğun bir katlımla gerçekleşen Aday Adaylığı başvurusunda kısa bir açıklama yapan Muammer Çelebi davetin sadece aday adaylığı için olduğunu ifade ederek daha sonraki süreçlerde yerel siyasetle ilgili projelerini lansman eşliğinde açıklayacağını söyledi. 

muammer-4.JPG

Çelebi; açıklamasına devam ederek '' Sizinle sadece burada kucaklaşmak buluşmak ve size layık bir belediye başkanlığı yapacağımın sözünü veriyorum.''dedi Muammer Çelebi 2019 yılında İlçe Başkanı olarak yerel seçim süreci yaşadıklarını ifade ederek 2024 yılı yerel seçimlerde de örgütüyle birlikte her kim aday olursa olsun onunla birlikte olacaklarını belirtti. Çelebi örgütün desteğinin çok kıymetli ve yüce olduğuna vurgu yaparak emeklerinin asla ödenemeyeceğini söyledi. Çelebi kendisinin atanması halinde Kartal'da 5 yıl süreyle hizmet vereceklerini belirterek bu kurumun bir üst noktaya taşınmasında örgütün emekleriyle olacağını söyledi. Çelebi kendisine destek veren tüm örgüte teşekkür ederek kazanan Cumhuriyet Halk Partisi'nin olacağını söyledi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.