• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 17 °C

MURAT KURUM;''PENDİK'TE PROJELERİN YÜZDE YÜZÜNÜ GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ''

MURAT KURUM;''PENDİK'TE PROJELERİN YÜZDE YÜZÜNÜ GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ''
AK Parti İstanbul Belediye Başkan Adayı Murat Kurum yerel seçim çalışmaları kapsamında Pendik'te STK temsilcileri ile kahvaltı programında bir araya geldi. Kurum kahvaltı programında'' İstanbul'u fetret döneminden kurtarıp hep birlikte yöneteceğiz''dedi.

Haberin Video Linki Ektedir;https://www.youtube.com/watch?v=YOXhpvf-YJg

31 Mart'ta yapılacak yerel seçimler öncesinde Cumhur İttifakı İBB Adayı Pendik'te STK temsilcileri ile buluştu. Murat Kurum İBB'nin Pendik'i yok saydığını ifade ederek yatırımların gerçekleştirilmediğini ancak Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin ile birlikte başta kentsel dönüşüm olmak üzere cüzi bir yatırım bütçesiyle İBB'den yüz daha güzel projeleri başlatarak hayata geçirdiklerini söyledi.

m-ana2.JPG

Murat Kurum İBB'nin 5 yıldır yönetilemediğine vurgu yaparak İstanbulluları bu fetret döneminden 1 Nisan sabahı kurtaracaklarını belirtti. Kurum İBB Başkanı olduğunda arada sırada makamın gelen bir belediye başkanı olmayacağını ifade ederek her daim sahada ve vatandaşın sorunlarının çözümü için mücadele eden bir belediye başkanı olacağını söyledi.Kurum, Süper Lig'de mücadele eden Pendikspor'u da ziyaret etti.

m3.JPG

"İSTANBUL İÇİN ÇALIŞACAĞIZ" 

Murat Kurum konuşmasında;''Karşımızda her yeri sevgisizlikten, sadakatsizlikten dolayı yönetilemeyen kocaman bir şehir var ve fetret döneminden kurtulmayı bekleyen yeniden yükselişi arzulayan bir İstanbul var.'' diyen Kurum, ''Hak ettiği eserleri arayan aziz İstanbul halkı var. Biz bunun için çalışacağız. Bunun için kimsenin mağdur olmadığı bir İstanbul için çalışacağız.'' dedi

m6-2.JPG

"BÜYÜKŞEHİR PENDİK'İ YOK SAYDI PENDİK'İN GELECEĞİ ADINA TEK BİR YATIRIMDAN BAHSEDEMEZSİNİZ"

Murat Kurum, "Pendik'imiz Cumhuriyet Halk Partili İstanbul Büyükşehir Belediye yönetimi tarafından yalnız bırakılmasına rağmen, şöyle geriye dönüp baktığınızda Pendik'te Büyükşehir Belediyesi’nin Pendik'in geleceği adına yaptığı tek bir yatırımdan bahsedemezsiniz. Burada büyükşehirin yaptığı işler emin olun Pendik Belediyemizle yarışamaz." diye konuştu.

m11.JPGson-foto-002.JPG

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.