• BIST 9949.35
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 23 °C

NURETTİN YILMAZ CHP İSTANBUL 1. BÖLGE MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI OLDU

NURETTİN YILMAZ CHP İSTANBUL 1. BÖLGE MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI OLDU
Nurettin Yılmaz,Cumhuriyet Halk Partisi 28.dönem İstanbul 1.Bölge Milletvekili Aday Adaylığını CHP Pendik İlçe Merkezinde düzenlenen tanıtım toplantısıyla açıkladı.

CHP Pendik İlçe Başkanlığı'nda Yoğun bir katılım eşliğinde gerçekleşen Milletvekili Aday Adaylığı tanıtım  toplantıda kısa bir konuşma yapan Nurettin Yılmaz şu ifadelere yer verdi;

nurettin-1.JPG

''Emeğin en yüce değer olduğunu içselleştiren, sokaklarda partimizin iktidar hedefinde emeğini veren partili yoldaşlarım.

Örgütümüzün önseçim kantarına her zaman inanmış içinizden biri olarak,  partimin her kademesinde görev almış ve en iyi şekilde temsil ettiğimi düşündüğümden şimdi de milletvekili olarak aday adaylığımı CHP genel merkezine yapmış bulunmaktayım.

Örgütümün Pendik yerelinden Ankara 'da en azından bir vekille temsilinin sağlanması yönünde üzerime düşen görevi yerine getirmeye gayret edeceğimden emin olmanızı belirtir, yoldaşlık desteğinizi bekler saygılarımı sunarım.

Türkiye’nin liberal perspektifinden bakılan ve çözülmeyen temel sorunlarının yaşamımızı her defasında cehenneme çeviren acı günlerini maalesef sık sık yaşamaya ALIŞTIRILIYORUZ.

Kamusal alanların piyasanın acımasız koşullarına terk edilerek piyasa çözümsüzlüğünde çözüm üretmek herkes için hayatı oldukça DAYANILMAZ yapmaktadır.

Devletin yeniden yapılandırılması ve sorunların çözümü, KAMUSAL ALANLARIN yeniden devletin etkin sorumluluk alanına alınması perspektifiyle adil çözüm mümkün olacaktır.

son-foto-001.JPG

15 MAYISTA 2 DEFA KAZANACAĞIZ

20 yıldır devlerin Kurumsal yapısının düzeltilmesi bizim irademizin iktidarıyla olacaktır.

İkincisi,  bin yıldır bu toprakların değeri olan değerlere karşı düşmanlaştırılan, yok sayılan, yakılan yıkılan anlayışın genel başkanımızın şahsında son bulacağına yürekten inanıyorum.

CHP genel başkanımızın " İdeolojik donanıma sahip parti disiplininden kopmayacak İNANÇLI

DAVA ADAMLARI " diyerek tariflediği yolda yürümeye başlarken hepinize saygılarımı sunarım.

bu-064.jpg

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.