• BIST 10222.67
  • Altın 2470.889
  • Dolar 32.1326
  • Euro 34.9943
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 13 °C

OLİMPİYAT ŞAMPİYONU METE GAZOZ SPOR KOMPLEKSİ GÜLLÜBAĞLAR'DA HİZMETE AÇILDI

OLİMPİYAT ŞAMPİYONU METE GAZOZ SPOR KOMPLEKSİ GÜLLÜBAĞLAR'DA HİZMETE AÇILDI
Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin genç sporculara verdiği desteğini sürdürüyor.Başkan Ahmet Cin dünya şampiyonu olan genç sporcuları ödüllendirerek onları adına yeni tesisler yapmaya devam ediyor.

 

Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin Mete Gazoz Spor Kompleksinin açılışını gerçekleştirdi. Güllübağlar Mahallesi Nevruz sokatkta Milli Okçumuz olan Mete Gazoz'un adının verildiği tesis yoğun bir katılımla halkın hizmetine açıldı.

1-209.jpg

Açılışa Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin,Pendik Kaymakamı Dr. Hülya Kaya,Dünya Etnospor Başkanı  Bilal Erdoğan, AK Parti Pendik İlçe Başkanı Ali Şirin,Pendik Müftüsü Musa Bilgiç,İyi Parti Pendik İlçe Başkanı Süleyman Turan, CHP Meclis Üyeleri ile çok sayıda vatandaş yer aldı.

4-457.jpg

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması sonrasında başlayan program Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin'i konuşmasıyla devam etti. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin sporcu ve  gençlere verdikleri öneme vurgu yaparak yatırımların devam edeceğini belirtti. Başkan Ahmet Cin Mete Gazoz'un okçulukta dünya şampiyonu olmasının ardında azim ve kararlılıkla yapılan emeklerin olduğunu söyledi. Başkan Ahmet Cin Pendik'te pandemi koşullarına rağmen yatırımların titizlikle devam ettiğini belirterek Aydos Orman Yolu'nun da 5 Kasım Cuma günü açılacağını söyledi. Başkan Cin, Pendik Kartal ve Sultanbeyli'yi rahatlatacak olan yeni yolun halkımıza hayırlı olmasını diledi. 

8-083.jpg

Tesise adı verilen Milli Şampiyon Mete Gazoz'un da yer aldığı açılışta kısa bir konuşma gerçekleştiren Milli Sporcu gençlerin yapamaz denilen her şeyi başarabilecek güçte olduklarını belirtti. Okçulukta Dünya Şampiyonu olarak Türkiye'yi gururlandıran Mete Gazoz adının spor kompleksine verilmesinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin'e teşekkür etti.Konuşmaların ardından şampiyon sporcu Mete Gazoz'a plaket takdimi yapıldı. 

Açılış sonrasında okçuluk talimi için spor merkezinde kısa bir gösteri sunan Milli Şampiyon Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin'le ok atmada yarıştı. 

  Başkan Ahmet Cin'in açılış konuşması ekteki linktedir ; https://www.youtube.com/watch?v=cXKgExWTIdg

Haber/ Hatice ODABAŞ

bilal.jpg

7-117.jpg

9-044.jpg

6-187.jpg10-027.jpg11-020.jpgana-bina-gorseli.jpg

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.