• BIST 12070.17
  • Altın 6625.07
  • Dolar 49.3923
  • Euro 55.5287
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C

ORHANGAZİ VE KURTKÖY'E YAPILAN KAVŞAKLAR TRAFİĞİ RAHATLATTI

ORHANGAZİ VE KURTKÖY'E YAPILAN KAVŞAKLAR TRAFİĞİ RAHATLATTI
İlçe genelinde trafiği rahatlatmak üzere çalışmalarını sürdüren Pendik Belediyesi, Kurtköy Mahallesi Üstün Caddesi ile Milli Sokak kesişimine kavşak yaptı.

Orhangazi Mahallesi Vatan Caddesi ile Aytaşı Sokak kesişimindeki kavşakta ise sinyalizasyon sisteminde “depolama alanı” (iki şeride çıkarıldı) artırıldı.

Pendik Belediyesi ilçe genelinde trafik sirkülasyonunu rahatlatmaya yönelik iki yeni çalışma gerçekleştirdi. Belediye ekipleri Orhangazi ve Kurtköy Mahallelerine kavşak yaptı. Kurtköy Mahallesi Üstün Caddesi ile Milli Sokak kesişimine yapılan dönel kavşak projesiyle bölgede trafik sirkülasyonunun güvenli, düzenli ve konforlu bir hale getirildi.

Orhangazi’ye yapılan kavşak Aytaşı Sokak’taki trafiği rahatlattı

Bir diğer çalışma Orhangazi Mahallesi’nde Vatan Caddesi ile Aytaşı Sokak kesişiminde yapıldı. Buradaki sinyalize kavşakta trafik akışını iyileştirmeye yönelik düzenleme tamamlandı. Aytaşı Sokak yönünden gelen araçların iki şerit olarak depolanabilmesi için sinyalizasyon sisteminde depolama alanı artırıldı. Yapılan düzenleme sayesinde araçların kavşak alanını daha kısa sürede terk etmesi sağlanarak trafik yoğunluğu azaltıldı ve bölgedeki ulaşım konforu artırıldı.

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.