• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 16 °C

PENDEF İFTAR SOFRASINDA PROTOKOLÜ AĞIRLADI

PENDEF İFTAR SOFRASINDA PROTOKOLÜ AĞIRLADI
Pendik'te 7 bölge tek gölge sloganı ile hizmet veren ve sivil toplum faaliyetleriyle memleket derneklerine önderlik eden Pendik Dernekler Federasyonu - PENDEF, iftar organizasyonu ile protokol ve halk ile buluştu.


Kaynarca Yeni Nesil Yaşam Merkezi'nde düzenlenen iftarın ev sahibi PENDEF Genel Başkanı Murat Çevik'ti. Yöneticileri ile birlikte misafirleri kapıdan karşılayan Çevik katılımcılar ile tek tek ilgilendi

2-20240328110009.jpg

. Iftarın onur konuğu olarak protokolde yer alan Pendik Belediye Başkanı ve Cumhur ittifakının Pendik Belediye Başkan Adayı Ahmet Cin, Pendef'in eski Genel Başkanları Ramazan Öztürk, Ziya Öncan ve  Pendik'in değerli işadamı Hüsamettin Elçi ile birlikte protokolde yer aldılar. 

3-20240328110530.jpg

Program akşam ezanı öncesi Kuran tilaveti ile başladı. Oruçlar açıldıktan ve yemekler yendikten sonra selamlama konuşmasına pendes Genel Başkanı Murat Çevik yaptı. Katılımları için protokol ve federasyon üyesi olan derneklere teşekkür eden Çevik bu tarz sivil tip toplum kuruluşlarının idareler ile halk arasında güzel bir köprü oluşturduğunu ve hizmetlerin halka ulaşması ile halkın isteklerini idarecilere ulaştırılması için aracı ve destek olan kurumlar olduğunu söyledi. Pendik'te çok geniş bir nüfusa hitap ettiklerini ve birçok memleketin Derneğini temsil ederken belediyeyle de çok uyumlu çalıştıklarını söyleyip Ahmet Cin beyefendiye teşekkürlerini iletti.

4-20240328110558.jpg
Ardından mikrofona Pendik Belediye Başkanı ve Cumhur ittifakı Pendik belediye başkan adayı Ahmet cin davet edildi.
Seçim süresince çok yoğun bir programı olan ve her gün birkaç iftar organizasyonuna birden katılan Ahmet Cin: "Pendik Dernekler Federasyonu'nun iftar sofrasında kıymetli komşularımızla buluştuk. Ramazan ayının birleştirici ruhunu komşularımızla paylaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz." dedi.
Programda Belediye Başkanı Ahmet cinden sonra mikrofona Pendik'in kanaat önderlerinden iş adamı Hüsamettin Elçi geldi. Elçi içtenlikle tüm katılımcıları selamladığını bu birlikteliğin onu çok memnun ettiğini söyledi. Salondan duygu dolu sözlerine yoğun alkış ile karşılık aldı.
Programın sonunda Pendef'e üye olan Dernek Başkanları sahnede topluca hatıra fotoğrafı çekildiler

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.