• BIST 12433.5
  • Altın 6374.59
  • Dolar 43.2723
  • Euro 50.1923
  • İstanbul 1 °C
  • Ankara 1 °C

PENDİK BELEDİYESİ, SPOR KÜLTÜRÜNÜ SAHAYA TAŞIYOR

PENDİK BELEDİYESİ, SPOR KÜLTÜRÜNÜ SAHAYA TAŞIYOR
Pendik Belediyesi, ilçede spor kültürünü yaygınlaştırmak ve gençleri voleybol branşıyla buluşturmak amacıyla öğrencileri voleybol maçlarına götürüyor.

Geçen hafta Eczacıbaşı Dynavit – Vero Volley Milano maçına giden öğrenciler bu kez Eczacıbaşı Dynavit ile Yunanistan'ın Olympiakos takımı arasında oynanan karşılaşmayı yerinde izledi.

spor-2.jpg

Pendik Belediyesi, ilçede spor kültürünü yaygınlaştırmak ve gençlere voleybol sevgisini aşılamak amacıyla öğrencileri uluslararası arenadaki önemli maçlara götürüyor. Bu kapsamda, Kurtköy Anadolu İmam Hatip Lisesi ile Şule Yüksel Şenler Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri, CEV Zeren Group Kadınlar Şampiyonlar Ligi C Grubu 4. hafta maçında Eczacıbaşı Dynavit ile Yunanistan'ın Olympiakos takımı arasında oynanan karşılaşmayı yerinde izleme fırsatı buldu.

spor-3-001.jpg

Oyuncuların performansını canlı olarak izleyen öğrenciler büyük heyecana sahne olan maçta keyifli anlar geçirdi. Geçtiğimiz hafta da Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu öğrencileri, aynı salonda oynanan Eczacıbaşı Dynavit – Vero Volley Milano maçına katılmıştı. Pendik Belediyesi, önümüzdeki dönemlerde de öğrencileri voleybol müsabakalarına götürmeye devam ederek gençlerin spora olan ilgisini artırmayı hedefliyor.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.