• BIST 9956.73
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 23 °C

PENDİK BELEDİYESİ TÜM ETKİNLİKLERİ İPTAL ETTİĞİNİ DUYURDU

PENDİK BELEDİYESİ TÜM ETKİNLİKLERİ İPTAL ETTİĞİNİ DUYURDU
Koronavirüs'e (COVİD19) karşı alınan tedbirler kapsamında tüm sosyal ve spor etkinlikleri durduruldu. Kültürde ise 14 Mart’taki “Hayallerimdeki Minyatürler” Sergisi hariç seminer, tiyatro, söyleşi, sergi ve kurslar dahil tüm etkinlikler iptal edildi.

Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından organize edilen tüm spor etkinlikleri iptal edildi. Pendik Belediyesine ait spor tesisleri tedbir amaçlı olarak ikinci bir karara kadar kapatıldı. Bu süre zarfında üyelikler devam edecek ve spor salonlarına üye olanların haklar da sabit kalacak. Öte yandan mart ayı sonuna kadar Bilim Merkezi, Satranç Kursu, Robotik Kodlama, Atölye Çalışmaları ve diğer yapılması planlanan etkinlikler de iptal edildi.

14 Mart’taki sergi hariç tüm kültür programları iptal

Kültür İşleri Müdürlüğü programlarında mart ayında sadece 14 Mart Cumartesi günü Mehmet Akif Ersoy Sanat Merkezi’ndeki “Hayallerimdeki Minyatürler 2” adlı sergi gerçekleştirilecek. Bu serginin dışında bu ayki kişisel sergiler, kütüphaneler haftası etkinlikleri, sohbet programları, yazı ve şiir atölyesi, konserler, kurslar, yetişkin ve çocuk tiyatrolarının tümü ve sağlık seminerleri iptal edildi. Aynı zamanda bu ay yapılması planlanan Sanatın Ustaları Pendik’te, Kudüs ve Miraç, Tüm Renkleriyle Türk Dünyası Nevruz Kutlamaları da iptal edildi.

Vefa Kıraathanesi bir süre kapalı olacak

Alınan tedbirler kapsamında Vefa Kıraathanesi bir süre hizmete kapalı olacak. Aile Çocuk Eğitim Merkezleri ve Engelsiz Yaşam Merkezi kurslarına da ara verildi. AÇEM bilim-robotik-deney etkinlikleri de iptal olurken sadece Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğüne bağlı olarak Engelsiz Yaşam Merkezi’ndeki terapi seansları devam edecek.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.