• BIST 10276.88
  • Altın 2390.367
  • Dolar 32.335
  • Euro 34.7427
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 17 °C

PENDİK SANAYİ SİTESİ YÖNETİM BİNASI HİZMETE AÇILDI

PENDİK SANAYİ SİTESİ YÖNETİM BİNASI HİZMETE AÇILDI
Pendik Belediye Başkanlığı tarafından yapımı tamamlanan Pendik Sanayi Sitesi Hizmet Binası hizmete açıldı.

 Dörtyol Sanayi içinde esnaflara yönelik sağlık faaliyetleri başta olmak üzere bir çok branşta hizmet verecek olan Sanayi Sitesi Hizmet Binası  Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin'in katılımıyla hizmete girdi.

acilis-ana-1.JPG

Açılış törenine; Pendik Sanayi Sitesi Başkanı Ethem Aksoy, Pendik Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Öğütçü,Vahap Doğan, PESİAD Genel Başkanı Kadir Bayram,Pendik Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Süleyman Yılmaz, Pendik Şoförler Esnaf Odası Başkanı Vehbi Bayraktar,Pendik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Bilal Gündoğdu, AK Parti  Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı Murat Kaya,STK temsilcileri yer aldı. 

ana-foto-002.JPG

Pendik Belediye Başkanı açılış töreni'nde kısa bir konuşma yaparak Pendik Sanayi Sitesi Hizmet Binasının Pendik'e hayırlı omasını diledi. Başkan Ahmet Cin Pendik Sanayi Sitesi'nin çarpık yapılaşmasının önüne geçilmesi için Ethem Sancak'ın esnaflarla bir araya gelerek Çevre Şehircilik Bakanlığı bünyesinde yeniden yapılandırılarak kent mimarisine uygun hale getirilmesi gerektiğini belirtti. 

ana-3-015.JPG

Başkan Ahmet Cin konuşmasını sürdürerek şu ana kadar 283 projeyi devreye alarak Pendik'te çok büyük yatırımlar yaptıklarını belirtti. Başkan Cin İstanbul'da 39 ilçe Belediyesi içinde dört yıllık süre zarfında en fazla yatırım yapan ilçe olduklarını ifade ederek bütçenin %45'ini yatırıma ayırdıklarını bundan sonraki süreçte de bu yatırımların devam edeceğini vurguladı.

gorusme-baskan-ile.JPG

Başkan Ahmet Cin seçim süreciyle ilgili de açıklamalarına devam ederek 14 Mayıs'ta sandığa gidecek olan vatandaşları önceki yıllarda yapılan hizmetlerle bundan sonraki yapılacak hizmetler arasında bir tercih yaparak bu bundan sonra bu ülkeyi kimin yöneteceğine karar vereceğini belirtti. Başkan Ahmet Cin çok partili sistem dönemini kapsayan 1950'li yıllardan bu güne dek bu milletin hiç bir zaman yanlış karar vermediğini sözlerine ekleyerek  bu milletin ferasetine güveninin tam olduğunu ifade etti. 

ana-7.JPG

 Pendik Sanayi Sitesi Dernek Başkanı Ethem Aksoy da Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin'in büyük desteği ile hizmete kazandırılmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek Başkan Ahmet Cin'e teşekkürlerini iletti.Aksoy hizmete giren sanayi sitesinin 45 yıldır İstanbul'da kurulmuş en eski 2. Sanayi Sitesi olduğunu belirterek işyeri sağlık birimi, çalışan çocuk birimi kurulmasında ilkleri başardıklarını vurgulayarak hizmet binasının yapılmasında destek veren Başkan Ahmet Cin'e şükranlarını sunduklarını söyledi. 

Haber/ Hatice ODABAŞ

dernek-konusma.JPG10-026.JPG

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.