• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 11 °C

PENDİKSPOR EYÜPSPOR'A 3-0 MAĞLUP OLDU

PENDİKSPOR EYÜPSPOR'A 3-0 MAĞLUP OLDU
TFF 2. lig kırmızı grup 26. hafta müsabakasında Pendikspor, ligin zirvesinde bulunan Eyüpspor’a 3-0 mağlup oldu. Pendik Stadyumu’nda oynanan müsabaka sonrası Pendikspor ligin 12. sırasına yerleşti.


Müsabaka öncesi önemli bir duyuru yapan Pendikspor yönetimi, sosyal medya hesaplarından yaptığı çağrıyla protokol tribününe en fazla 20 kişi alınacağını ve bu sayının aşılmamasını dile getirdi.

2-590.jpg
3-0’lık net bir skorla sonlanan müsabakada ilk golü kendi kalesine Pendikspor’lu futbolcu, Erdinç Pekgöz atarken, ikinci golü Okan Baydemir, üçüncü golü Görkem Bitin kaydetti.

3-482.jpg
Pendikspor bu sonuçla ligin zirvesindeki yerini korurken, Pendikspor lign 12. sırasında kaldı.
Dostluk çerçevesinde geçen müsabakada Pendikspor rakibi Eyüpspor’u misafir etti. Pendikspor Başkanı Mustafa Şahinyılmaz ve yönetimi, Eyüp kafilesine iyi dileklerini ileterek rakibini Pendik’ten uğurladılar. 
Pendikspor Play-Off kalma mücadelesi yaparken Eyüpspor ise şampiyonluk yolunda yara almama mücadelesini yaparken sahada iki ezeli dost kulüp kozlarını paylaştılar. 

4-290.jpg
Kırmızı Beyazlılar maçın 20.dakikasına kadar konuk takıma gol izni vermedi. Sol taraftan ortalanan topa Eyüpspor'lu Futbolcu topa çok sert vurarak Pendikspor defans oyuncusu Erdinç Pekgöz topa müdahale etmesine rağmen topu kendi ağlarına yolladı. Pendikspor bu gole cevap ararken kendi kalesinde 27. Dakikada Okan Baydemir’in golüne engel olamadı.

5-158.jpg

Pendikspor soyunma odasına ilk yarının sonunda 2-0 yenik durumda gitti. 2. Yarıda rakibe göre daha istekli gol arayan Pendikspor yakaladığı gol pozisyonlarını değerlendiremedi. Maçın 80. Dakikasında Görkem Bitin kendisinin 1. Takımının 3. Golünü kaydetti. Pendikspor Eyüpspor maçı skor değişti dostluk bozulmadı maçtan sonra Pendiksporlu taraftar gurubu Eyüpspor 2 güzide kulüp başkanını yanlarına çağırarak objetiflere poz verdiler. İşte dostluk bu skor ne olursa olsun dostluk ebedi kalır.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.