Merhum Sadrettin Elçi’nin oğlu Seyit Taha Elçi ile Pınar Ay, Pendik’te gerçekleşen görkemli bir düğünle dünyaevine girdi. Çiftin nikahını Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin kıydı.Genç çiftin evliliğe adım attığı mutlu gün, siyaset ve bürokrasi dünyasından önemli isimlerin şahitliğine sahne oldu.
Nikah töreninde;Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Osman Boyraz, Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı. Mustafa Destici,Kaymakam Mehmet Yıldız şahitlik makamında bulundu.
Ay ve Elçi ailelerinin yakınları, dostları ve çok sayıda davetlinin katıldığı törenle Pınar ve Seyit Taha, bir ömür boyu sürecek mutlulukları için "evet" dedi.Törenin ardından Pınar ve Seyit Taha Elçi çiftine ömür boyu sağlık, mutluluk ve huzur dolu bir yaşam dilenirken, Ay ve Elçi aileleri de bu mutlu birliktelikten dolayı tebrik edildi.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.