• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 25 °C

PENDİK'TE YÜREKLERİ ISITAN GÖRÜNTÜ! SOKAK KÖPEĞİNE SÜPÜRGESİYLE MASAJ YAPTI

PENDİK'TE YÜREKLERİ ISITAN GÖRÜNTÜ! SOKAK KÖPEĞİNE SÜPÜRGESİYLE MASAJ YAPTI
Pendik Belediyesi'nde temizlik işçisi olarak çalışan vatandaşın sokak köpeğine süpürgesiyle masaj yapması yürekleri ısıttı.Pendik Orhangazi Mahallesi'nde sabah temizliği için gelen Gürbey Gürbüz sokak köpeğine zaman ayırıp süpürgesiyle ona masaj yapması

Pendik  Orhangazi Mahallesi'nde sabah temizliği için gelen Gürbey Gürbüz sokak köpeğine zaman ayırıp süpürgesiyle ona masaj yapması cep telefonu karelerine yansıdı.

Sosyal medyada gündem yaratan olay sonrası konuşan Pendik Belediyesi Temizlik İşçisi Gürbey Gürbüz her sabah mahalleye geldiğinde sokak köpeğinin yanına gelerek süpürgesine dokunduğunu belirtti. Gürbüz sokak köpeğinin tüylerinin döküldüğünü ifade ederek süpürgesiyle sokak köpeğine masaj yaptığını söyledi..

2-360.jpg

SOKAK KÖPEĞİ HER SABAH YANIMA GELİP SÜPÜRGEME DOKUNUYOR

Bir vatandaşın görüntüleri çekmesi üzerine gündem olan temizlik işçisi  Gürbey Gürbüz konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı; “Sokak köpeği rahatsız, tüyleri dökülüyor. Ben de süpürgeyle masaj yapıyorum. Vatandaşların rahatsız olmaması için yere dökülen tüyleri toplayıp çöpe atıyorum. Veteriner Müdürlüğümüze bağlı ekipler köpeğin aşılarını yaptı. Her sabah geldiğimde köpek yanıma gelerek süpürgeme dokunuyor, masaj yapmamı istiyor. Ben de etrafı süpürüp güzelce masaj yapıyorum. Her sabah beni gördüğünde koşarak bana geliyor, benden başkasına gitmiyor. Vatandaşlar da bizi çekmiş. Biz insanlık görevimizi yaptık” dedi.

TEMİZLİKÇİ ARKADAŞIMIZ HER SABAH BURAYA GELDİĞİNDE KÖPEK ONU KARŞILIYOR

Ünal Aslan isimli bir mahalle esnafı ise, “Temizlikçi arkadaşımız her sabah buraya geldiğinde köpek onu karşılar. Arkadaşımız yemeğini, suyunu verir. Masaj yapar, çok güzel dostlukları var. Buradan çıkmasını bekleyip yolcu eder. Devamlı onun peşinden gider” diye konuştu.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.