• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 17 °C

PROF. DR. NABİ AVCI SPOR TESİSLERİ HİZMETE AÇILDI

PROF. DR. NABİ AVCI SPOR TESİSLERİ HİZMETE AÇILDI
Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ve Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım tarafından açılışı gerçekleştirilen Prof. Dr. Nabi Avcı Spor Tesisi vatandaşların hizmetine sunuldu.

 

Ümraniye İstiklal Mahallesi'nde hizmet verecek olan spor tesisinde futbol, voleybol, basketbol ve fitness branşları bulunuyor. Tesiste dönemlik bin, yıllık ise 4 bin sporcunun eğitim alması hedefleniyor.

2-227.jpeg

Spor tesisinin açılış törenine Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ve Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım’ın yanı sıra;  AK Parti İstanbul Milletvekili Tuğba Işık Ercan, Eski Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı ve AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Salim Çetinkaya da katıldı.

3-188.jpeg

Programda konuşan Başkan İsmet Yıldırım,  “Eser siyasetini gördüğünüz gibi AK Parti belediyeleri yapıyor. Maalesef 4 buçuk yıl önce İstanbul’un başına geçen arkadaş İstanbul’a bir çivi bile çakamadı. Bunlar yalanı çok iyi söylüyorlar. Ama inşallah 31 Mart’ta İstanbul’u muradına erdireceğiz ve İstanbul hak ettiği hizmeti alacak” dedi. Başkan Yıldırım, “Hizmetleri yaparken bizlerin üzerinden desteğini çekmeyen Gençlik ve Spor Bakanımıza şükranlarımı sunuyorum. Bütün Türkiye’de yapılmayan eser kalmadı. Yeter ki çocuklarımız spor yapsın, yeter ki çocuklarımız Türk bayrağını göndere çeksin” dedi.

4-097.jpeg

Eski Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Nabi Avcı da ilçeye kazandırılan hizmetlerden ve kendi ismi verilen spor tesisinden ötürü Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ile Başkan Yıldırım’a teşekkür etti.

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ise “Cumhurbaşkanımızın talimatıyla her mahallede her bölgede hizmet etmeye devam ediyoruz. Türkiye her alanda başarıdan başarıya koşuyor. Eser bizde, hizmet bizde. Açılışını yaptığımız eserimiz Ümraniye’mize hayırlı uğurlu olsun. Türkiye son 22 yılda sporda devrim yaşamaktadır. Türkiye’nin dört bir yanında, her gördüğünüz yerde binlerce eser var. Bunu ne için yapıyoruz? Toplumun geleceği olan çocuklarımız için yapıyoruz. İlçedeki tüm hizmetlerinden ötürü başkanımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.