• BIST 10276.88
  • Altın 2390.367
  • Dolar 32.335
  • Euro 34.7427
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 11 °C

SAADET PARTİSİ TUZLA İLÇE BAŞKANI RESUL KILIÇ;''TUZLA'YA TALİBİZ VE TUZLA'YI KAZANACAĞIZ''

SAADET PARTİSİ TUZLA İLÇE BAŞKANI RESUL KILIÇ;''TUZLA'YA TALİBİZ VE TUZLA'YI KAZANACAĞIZ''
Saadet Partisi Tuzla İlçe Başkanı Resul Kılıç 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlere yönelik önemli açıklamalarda bulundu.

Saadet Partisi Tuzla İlçe Başkanı Resul Kılıç SP'nin Gelecek Partisi ve  Demokrat Parti ile ittifak birlikteliğinin devam ettiğini ifade ederek  önümüzdeki günlerde adaylık noktasında sürecin tamamlanıp Tuzla'ya ya yakışır bir adayla seçimlere gireceklerini söyledi. 

resul-kilic-1.jpg

Saadet Partisi, Gelecek Partisi ve Demokrat Parti ile birlikte bu süreci devam ettirdik ve bu güne kadar getirdik.Şu anda masada adaylarımız var bu aday adaylarımızı adaylık noktasında inşallah önümüzdeki günlerde bir araya gelip Tuzlamıza yakışır adayımızı belirleyeceğiz ve kamuoyuna da açıklamamızı yapacağız.dedi.

RESUL KILIÇ;''TUZLA'DA CUMHUR İTTİFAKI ÇOK CİDDİ OY KAYIPLARI YAŞAYACAK''

Resul Kılıç; Tuzlalı ve aynı zamanda siyasetin içerisinde birisi olarak mevcut Cumhur İttifakının adayı Şadi Yazıcı'nın 15 yıldır Tuzla'da belediye başkanlığı yaptığını ancak,15 yıl boyunca yapamadıkları yaptıklarından çok daha önünde geldiğini,bunu seçmenler  başta olmak üzere AK Parti Teşkilatlarının farkında olduklarını ifade ederek  noktada Cumhur İttifakının Tuzla'da çok ciddi oy kayıpları yaşayacaklarını söyledi.

KILIÇ;''TUZLA'DA CHP'NİN ADAY ADAYLARI İÇİNDE ÇOK BÜYÜK DESTEK OLMADIĞINI GÖRÜYORUM''

Resul Kılıç açıklamasında şu sözlere yer verdi;''Bizim çıkartacağımız aday AK Parti'nin mevcut Cumhur İttifakına gidecek oyların büyük bir kısmına biz talibiz.Ve büyük bir kısmını alacağız inşallah.Yine aynı şekilde Cumhuriyet Halk Partisi'nin çıkardığı aday noktasında da genç ve temiz bir arkadaşımız ama Tuzla'da CHP'nin aday adayları içinde çok büyük bir destek olmadığını görüyorum.

''TUZLA'YA TALİBİZ VE TUZLA'YI KAZANACAĞIZ''

Onun da oylarına talibiz.İki tarafa gitmeyecek çoğunluk oyların toplanacağı adres ben inanıyorum ki Saadet, Gelecek ve Demokrat Parti'nin ve daha sonra da bizim çatımıza dahil olacak siyasi partiler de var. Burada birleşerek,herkesi kucaklayan, hiç kimseyi ayrıştırmayan Tuzla'da kazanılanı Tuzlalıya vererek  bunu özellikle söylüyorum.Tuzla'da kazanılan başka bir yerde kullanılmaması gerekiyor. Tuzlalının   hakkını Tuzlalıya vereceğiz. Tuzla'ya talibiz ve Tuzla'yı alacağız''dedi.

Resul Kılıç Tuzla'da CHP'den talep gelmesi halinde adayların açıklanmadan önce bu talebin değerlendirilmesinin çok daha kolay olduğuna  vurgu yaparak adayın açıklanması sonrasında bu sürecin zor olacağını ancak şartlar  Tuzlalının menfaati ve  yararına olan bir anlayış olursa birlikte yol yürümek adına adayın ikna edileceğini ifade etti.

Resul Kılıç Saadet Partisi olarak Tuzla'da kötü imajı ortadan kaldıracak yeni bir anlayışla Tuzla'yı yöneteceklerini söyledi.Kılıç Tuzla'da çoğu mahallelerde sorunların devam ettiğini sözlerine ekleyerek Tuzla halkının bunu hak etmediğini Tuzla Belediyesi'ni kazandıklarında tüm sorunların çözüme kavuşacağını söyledi. 

 

 

  • Yorumlar 1
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.