• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 15 °C

SEÇİM STARTINI BAŞLATAN BAŞKAN AHMET CİN;'' BİZE TAŞ ATANA BİZ GÜL ATACAĞIZ''

SEÇİM STARTINI BAŞLATAN BAŞKAN AHMET CİN;'' BİZE TAŞ ATANA BİZ GÜL ATACAĞIZ''
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yeniden Pendik Belediye Başkan Adayı olarak açıklanan Ahmet Cin seçim startını başlattı.

 

31 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimlerde yeniden AK Parti'nin Pendik Belediye Başkan Adayı olarak seçilen  Başkan  Ahmet Cin AK Parti Pendik İlçe Başkanlığı tarafından coşkuyla karşılandı.

İlçe Başkanlığı'nda düzenlenen karşılama töreni ardından kısa konuşma yapan Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin tüm partililere teşekkür ederek Pendik'te daha iyi hizmet vermek için çalışacaklarını söyledi.

Haberin Video Linki Ektedir;https://www.youtube.com/watch?v=avJQC2F8iVI&t=6s

4-2-028.jpg

Başkan Ahmet Cin konuşmasında AK Parti'li  aday adaylarına seviyeli süreçten dolayı şükranlarını sunduğunu belirterek bazı dedikodular yapılmasına rağmen '' Bize taş atanlara biz gül atacağız''dedi.

su-ana1.jpg

BAŞKAN AHMET CİN; ''BİZE TAŞ ATANA BİZ GÜL ATACAĞIZ''

Ahmet Cin karşılama töreninde şu sözlere yer verdi;''Tüm AK Parti Teşkilatımıza çok teşekkür eder şükranlarımı sunuyorum. Siz zaten her zaman olduğu gibi cefakar bir şekilde çalışmalarınızı yapıyorsunuz. 2019 yılında yine aday olarak gösterildiğimiz zaman bu ilgi ve alakanız ciddi manada enerjiye dönüşmüştü. Elhamdülillah orada yine Pendik'te rekor bir oy alarak bu süreci başlatmıştık.

2-207.JPG

Ve bu 5 yıllık süre zarfında sizin bu güveninize layık olmaya çalıştık.Gece gündüz demedik 24 saat usulünde her şeyimizden fedakarlık yaparak bu çalışmalarımızı gerçekleştirdik.Şu anda 5 yıllık süre zarfında inanıyorum ki sizlerin bize olan bu  güveninizi boşa çıkarmadığımıza inanıyorum.

11-041.JPG

''BÜYÜKŞEHİRLE İLGİLİ  YARIM KALAN İŞİMİZ VAR SİZLERİN SAYESİNDE BU İŞİ DE BİTİRECEĞİZ''

Ki, buna istinaden Cumhurbaşkanımız ve teşkilatımızın tensiperiyle tekrar aday gösterilmiş olduk.Şimdi yeni bir yola revan olacağız inşallah bundan sonraki süreçte çok daha gayretli,çok daha iyi çalışmamız lazım.Çünkü biliyorsunuz 2019 senesinde Büyükşehirle ilgili yarım kalan bir işimiz var.O yarım kalan işi bitirmemiz lazım. İnşallah sizlerin gayreti ve duası ile o işi de halletmiş olacağız.

ana-2-109.jpg

Bu süre zarfında bir çok  arkadaşımız belediye başkan aday adayı oldular.Bu seviyeli süreçten dolayı  hepsine teşekkür ediyorum. Yine bu süreç döneminde belki ufak tefek dedikodular olmuş olabilir biz Müslümanız ve Müslümanca davranmak zorundayız. Bize taş atana biz gül atacağız, bize kötü söz söyleyene biz iyi söz söyleyerek Müslümanlığın gereğini yerine getirmiş olacağız.''dedi.

Pendik Belediye Başkan adayı Ahmet Cin toplantının ardından AK Parti Pendik İlçe Başkanlığı'na geçerek İlçe Başkanı Özer Sarıkaya ve teşkilat mensuplarının tebriklerini kabul etti.

Haber/ Hatice ODABAŞ

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.