• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 23 °C

TARIK BALYALI;''BU ŞEHİRDE SİZİN HAKKINIZI BEN SAVUNACAĞIM''

TARIK BALYALI;''BU ŞEHİRDE SİZİN HAKKINIZI BEN SAVUNACAĞIM''
CHP Pendik Belediye Başkan Adayı Süleyman Tarık Balyalı seçim çalışmaları kapsamında Kavakpınar Mahallesi'nde imar sorunları yaşayan bölge halkıyla geniş katılımlı toplantıda bir araya geldi.

Haberin Video Linki Ektedir;https://www.youtube.com/watch?v=a_1LR6LJaso&t=4s

Süleyman Tarık Balyalı Pendik'te bu güne kadar hizmetleri olan tüm belediye başkanlarına emeklerinden dolayı teşekkürlerini sunarak Pendik'te hala 30 yıldır devam eden imar sorunlarının çözüme kavuşturulması için aday olduğunu söyledi.

ana-2-113.jpg

Balyalı Kiptaş Genel Müdürü Ali Kurt ile birlikte gerçekleşen toplantıda Pendik'te yeni bir yapılanmayla birlikte vatandaşın kendi yerinde dönüşebilmesinin önünü açan projeler doğrultusunda bir çalışma yapılacağını belirterek ''eviniz sizindir sizin kalacak'' projesiyle tüm vatandaşların herhangi başka ilçelere gitmeksizin kentsel dönüşüm kapsamına alınacağını söyledi.

ana-su.jpg

CHP Pendik Belediye Başkan Adayı Süleyman Tarık Balyalı Pendik'te 30 yıldır hala devam eden imar sorunlarının özellikle AK Parti'nin yüzde 60 oranında oy aldığı mahallelerde devam ettiğini ifade ederek bunun gerekçesinin mevcut oyların korunmasına yönelik olduğunu ifade etti. Balyalı AK Parti'nin en yüksek oy aldıkları mahallelerde sorunların çözülmesi halinde bölgenin gelişeceğini ve  tekrar aynı oranda oy alamayacaklarının bilincinde oldukları için bu bölgelerde 30 yıldır vatandaşları sürüncemede bıraktıklarını belirtti.

Tarık Balyalı Pendik'te mülkiyetle ilgili yaşanan sorunların giderilebilmesi Penyapsan'ın Kiptaş gibi inşaat yapan şirkete dönüştürüleceğini ifade ederek yurttaşların ödeyebileceği maliyetler doğrultusunda ev sahibi olmasının önünü açacaklarını belirtti.

t1-2.jpg

BALYALI;'' PENDİK'TE İMAR SORUNLARIMIZ ÇÖZÜLMÜŞ GİBİ BİR DE TRAMVAYIMIZ OLDU''

Balyalı Pendik'in  imar sorunlarına çözüm üretemeyen mevcut yönetimin Pendik'te hizmete giren Nostaljik Travmayla ilgili eleştiri getirerek;'' Sanki imar sorunları çözülmüş gibi bir de Pendik'te yeni Tramvayımız  oldu ancak bunu getiren kişiler yolları hesaplayamadıkları için Tramvay Pendik'te dönemiyor. Bundan dolayı da aracın dönebilmesi için Pendik'in kaldırımların bir haftadır kesiyorlar.İste Pendik böyle özensiz bir şekilde yönetiliyor"dedi.78.JPGt9.JPGt10.JPG

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.