• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 21 °C

TARIK BALYALI;''PENDİK'İN 30 YILDAN BERİ ÇÖZÜLEMEYEN İMAR SORUNLARI VAR''

TARIK BALYALI;''PENDİK'İN 30 YILDAN BERİ ÇÖZÜLEMEYEN İMAR SORUNLARI VAR''
CHP Pendik Belediye Başkan Adayı Tarık Balyalı basın mensuplarıyla kahvaltı programında bir araya gelerek önemli açıklamalarda bulundu.

Pendik Gülistan Sofrası'nda düzenlenen kahvaltı programında açıklamalarda bulunan CHP Pendik Belediye Başkan Adayı Tarık Balyalı Pendik'in 30 yıldır çözülemeyen imar sorunları olduğunu belirterek bunun çözümü ve Pendik'in daha yaşanılabilir bir ilçe olması için çalışacaklarını söyledi.

Haberin Video Linki Ektedir;https://www.youtube.com/watch?v=Xpr_w0R-W3g

5-088.JPG

Kahvaltı programına; CHP Pendik İlçe Başkanı Niyazi Güneri, Tarık Balyalı'nın eşi Evrim Balyalı,CHP İstanbul İl Kadın Kolları Yöneticisi Nilüfer Gökçe, Pendik İlçe Yönetimi ile çok sayıda basın mensubu yer aldı.

Pendik'te bir çok sorunun günümüzde bile devam ettiğine vurgu yapan Tarık Balyalı tek değişmeyen şeyin Pendik Belediyesi'ne çökmüş ve imar rantıyla beslenen üç ailenin olduğunu belirterek ''Pendik'te nereye bakarsanız bakın bu üç aileyi görürsünüz''dedi.

CHP Pendik Belediye Başkan Adayı Tarık Balyalı kahvaltı programında Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin'in İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile 5 yılda bir araya gelmediğini ifade ederek Pendik'te hizmet noktasında bu güne kadar bir başvuru yapılmadığını söyledi. 

Balyalı; Pendik'in imar sorunları yanısıra cazibe merkezi olmaktan çıktığını saat 8'den sonra ve 750 bin nüfusluk bir ilçenin karanlığa gömüldüğünü belirti.

Tarık Balyalı; CHP'de 29 yıldır siyaset yaptığına vurgu yaparak bunun kendisi için avantaj olduğunu Pendik'i kolaylıkla yönetebilecek bilgi ve tecrübelere sahip olduğunu ifade etti.

1-050.JPG

PENDİK'TE BİR AVUÇ İNSANIN HER DEDİĞİ ANINDA YAPILIRKEN BİNLERCE VATANDAŞIN İSTEKLERİ GÖZ ARDI EDİLİYOR''

Balyalı Pendik'te AK Parti'nin en yüksek oranda oy aldığı mahallerde hizmet götürülmediğini sözlerine ekleyerek;''Pendik'te 30 yıldan beri aynı anlayışla yönetiliyor.Elbette ki yapılan iyi işler olmakla birlikte Pendik'in 30 yıldan beri değişmeyen sorunları var ve bunlar Pendik'in genelini kapsıyor. Bazen bizim CHP'liler şöyle derler;''Acaba CHP'lilerin olduğu mahallelere mi yatırım yapılmıyor.? Hayır Ak Parti'nin yüzde 70 oy aldığı mahallerde bile ne yapıldığını sorgular hale gelmiş vatandaşlar. Pendik'te cok ciddi problemler var. Pendik 30 yıldan beri hiç değişmedi arkadaşlar.Aynı sokaklarda yürüyüoruz,aynı kaldırımlarda yürüyoruz,aynı sokaklarda dolaşıyoruz. Mahalleler hep aynı. Bazı yerlerde bina değişiklikleri dışında çok ciddi değişiklikler ne yazık ki yok.2024 yılına geldik hala biz aynı sorunlarla uğraşıyoruz. Pendik çok ciddi adaletsizliklerin olduğu bir ilçe haline geldi.Bir yanda bir avuç insan olarak nitelendirdiğimiz insanların her istediği anında yapılırken binlerce vatandaşımızın istekleri ne yazık ki göz ardı ediliyor.''dedi.

Haber/ Hatice ODABAŞ

4-126.JPG

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.