• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 17 °C

VEFA KIRAATHANESİ YAŞLILARIN YÜREKLERİNİ ISITIYOR

VEFA KIRAATHANESİ YAŞLILARIN YÜREKLERİNİ ISITIYOR
Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin’in seçimleri kazanmasından kısa süre sonra yaşlıların aktivite yapmaları için hayata geçirdiği Vefa Kıraathanesi’nde haftanın belli günleri kadınlara ayrılarak bilinçlendirme çalışmaları uzmanlar eşliğinde sürdürülüyor.

Kadınlar ve erkeklerin yararlandığı kıraathanede spor aktiviteleri başta olmak üzere bir çok alanda eğitim hizmeti verilmeye devam ediyor.

2-2-001.jpg

Pendik’te faaliyete giren ve yaşlılar tarafından övgüyle karşılanan Vefa Kıraathanesi eğitim aktiviteleri yanı sıra haftanın 5 günü sıcak yemek servisi de yapılıyor.

3-2-001.jpg

Başkanımıza Çok Teşekkür Ediyoruz

Çarşamba günü kadınlara yönelik olarak düzenlenen seminerde eğitim veren Ergo Terapist Şeyma Seven evde olası kazalara karşı alınması gereken önlemler hakkında yaşlıları bilinçlendirdi. Güvenli Davranış Eğitimi adı altında verilen seminer kadınlar tarafından ilgiyle karşılandı. Vefa Kıraathanesine gelen kadınlar verilen hizmet ile ilgili Başkan Ahmet Cin’e minnet duyduklarını ifade ederek: Biz burada olmaktan çok memnunuz. Haftanın 2 günü bize ayrılıyor. Yemeğimiz veriliyor bunun yanında güzel eğitimler alıyoruz. Pendik’te böyle bir yer açtığı için Pendik Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz’’dediler.

Kız Kulesini Hiç Görmedim Başkanımızın Bizleri Kız Kulesine Götürmesini İstiyoruz

Vefa Kıraathanesi’nde gördükleri ilgiden memnun olan kadınlardan biri İstanbul’da uzun yıllar ikamet ettiğini belirterek; Belediye Başkanı Ahmet Cin’den kendilerini Kız Kulesine götürmesini istediğini ifade etti. Gazetemize konuşan ve adını vermek istemeyen bir vatandaş  Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin’e bize böyle güzel yer kazandırdığı için çok teşekkür ediyoruz. Başkanımızdan sizler aracılığınız ile  bir isteğim olacak Kız Kulesini hayatımda hiç görmedim eşim de götüremiyor. Başkanımızın bizi Kız Kulesine götürmesini istiyorum’ ’dedi.

4-2-001.jpg

Haber/ Hatice ODABAŞ

  •  
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.