• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 15 °C

YARDIM SKANDALI SONRASI CHP'Lİ BELEDİYELER ÜMRANİYE DAYANIŞMA HATTI KURDU

YARDIM SKANDALI SONRASI CHP'Lİ BELEDİYELER ÜMRANİYE DAYANIŞMA HATTI KURDU
Ümraniye Belediye Meclis Üyeleri'nin yanlışlıkla başka bir yere mesaj atmaları sonrasında ortaya çıkan yardım skandalına CHP'li Belediye Başkanları bir araya gelerek Ümraniye'de yardıma muhtaç olan vatandaşlara yardımların yapılacağını duyurdular.

Ümraniye Belediye Meclis Üyelerinin CHP'li üyelere yönelik yapmış oldukları ayrımcılığa karşı CHP Belediye Başkanları bir araya gelerek Ümraniye Dayanışma Hattı kurduklarını açıkladılar. AK Parti Meclis Üyelerinin CHP'li üyeler için İBB yardı etsin bize küfredenlere neden yardım ediyoruz''sözlerinin basına yansıması üzerine Anadolu Yakasın'daki tüm Belediye Başkanları devreye girerek ihtiyacı olan yurttaşlara yardımların ulaştırılacağı kimsenin mağdur edilmeyeceği açıklandı.

belediye-16-9-1588246665.jpg

Ümraniye Belediye Meclis Üyeleri tarafından yardım yapılmayacağı belirtilen vatandaşlarla ilgili Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel,Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı,Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi  ortak bir bildiri yayımlayarak parti ayrımı yapılmaksızın tüm yurttaşlara yardımların yapılacağı belirtilere ihtiyacı olan vatandaşların 0530 168 60 44 numaralı hattı aramaları istendi.

PARTİ AYRIMI OLMAKSIZIN TÜM YARDIMLARI KARŞILAMAYA HAZIRIZ

CHP’li belediye başkanları tarafından yapılan ortak açıklamada, “Yaşadığımız zor günleri, birlikte atlatmaya çalıştığımız bu günlerde, merkezi yönetimin muhalefet belediyeleri üzerindeki yardım baskısı sürerken, İstanbul Ümraniye’de yaşanan ‘bizden olmayanlara yardım vermeyelim’ zihniyeti, bizleri ziyadesiyle üzmüştür” ifadeleri kullanıldı.

Parti ayırmaksızın tüm yurttaşlara yardım edeceklerini kaydeden CHP’li belediye başkanları, “Ümraniye’de, ihtiyacı olan bütün yurttaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamaya ve bu zor günleri birlikte, dayanışmayla atlatmaya hazır olduğumuzu ifade etmek isteriz.

Halkın belediyelerinin, emeğiyle, vergisiyle, varlığıyla kentlerimizi var eden yurttaşlarının yanında olduğunu bildiririz. İnsani görevimizi yapıyoruz. Taleplerinizi, 0530 168 60 44 numaralı Ümraniye Dayanışma Hattı’na iletebilirsiniz” ifadelerini kullandı.

 

  • Yorumlar 3
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.