• BIST 9645.02
  • Altın 2429.254
  • Dolar 32.552
  • Euro 34.8813
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 23 °C

CHP'Lİ VEKİL SAĞLIK BAKANI'NA UYARI! HASTALAR EVDE NEFES NEFESE BİZDEN YARDIM İSTİYOR''

CHP'Lİ VEKİL SAĞLIK BAKANI'NA UYARI! HASTALAR EVDE NEFES NEFESE BİZDEN YARDIM İSTİYOR''
CHP Ankara Milletvekili Murat Emir evde koranavirüs tedavisinde sağlık ekiplerinin yetersizliğine dikkat çekerek Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'ya seslenişte bulundu.

 

Murat Emir evde tedavi gören hastaların sağlık ekiplerini beklediklerini ifade ederek hastaların nefes nefese kalarak kendilerinden yardım talep ettiklerini söyledi. Yaşananların skandal olduğunu ifade eden Murat Emir vaka artışı nedeniyle sağlık ekiplerinin hastalara yetişemediğini vurgulayarak Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın konuyla ilgilenmesi gerektiğini belirtti.

HASTALAR NEFES NEFESE KALIP BİZDEN YARDIM İSTİYOR

CHP Ankara Milletvekili Murat Emir, “Özellikle Ankara'da temaslı hastaların takibinde zorlanan Bakanlık, son olarak filyasyon çalışmaları için neredeyse bütün diş hekimlerini sahaya sürmüştü. Ancak bu da soruna çözüm olmadı. Evlerinde nefes nefese sağlık ekibi bekleyen hastalar, bizi arayıp yardım istiyor” diye konuştu. 

BU BİR SKANDALDIR! BAKANLIK KAYITLARI İSTERSE PAYLAŞIRIM

CHP’li Emir, Ankara’nın büyük bir ilçesinde sağlık müdürlüğünü aradıklarını ancak “Gelmeme diye bir durum yok, sadece geç gelme var” yanıtı aldıklarını aktararak, “Bu bir skandaldır, bu kayıtları isterse Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın kendisiyle paylaşabilirim. Skandallar bununla da bitmiyor. Bazı hastalara da yanlış reçete verilip evlerine gönderiliyor. Karantinada olduğu için evlerinden çıkamayan insanlar, nasıl tedavi olacak?” diye sordu.

BU İŞİN ŞAKASI KALMADI İNSANLAR EVLERİNDE PERİŞAN HALDE İLAÇ TEDAVİSİ BEKLİYORLAR

Emir, Sağlık Bakanlığı’na da çağrıda bulundu:

“İktidarı bir kez daha uyarıyorum. Artık bu işin şakası kalmadı. Daha Eylül ayını görmeden skandallar ortaya çıkıyor. Biz, bu işin en başında uyarılarımızı yaparken, bakanlık tüm çağrılara kulağını tıkamıştı ve tıkamaya da devam ediyor. Şimdi, insanlar evlerinde perişan halde, sağlık ekibi gelsin de ilaç tedavisine başlasın diye bekliyor.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.