• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 26 °C

PENDİK GAZİPAŞA CADDESİNDE KRİZ YOK!

PENDİK GAZİPAŞA CADDESİNDE KRİZ YOK!
Pendik Gazipaşa caddesi gün içinde binlerce kişiye ev sahipliği yaparken Kartal adeta hayalet ilçeye döndü. Kartal'ın en işlek caddesi olan Bankalar caddesi ve cafelerin bulunduğu alanda gün içinde tek bir canlı neredeyse hiç yok...

Pendik Gazipaşa Caddesi gün içinde binlerce vatandaşı ağırlarken, Kartal Bankalar Caddesi son günlerde işlevini yitiren caddeler arasında yerini aldı.

KARTAL'DA SOKAKLAR BOMBOŞ

Esnafları yoğun bulunduğu cadde olarak bilinen Bankalar Caddesi gün içinde neredeyse hiç kimsenin geçmediği ve alışveriş yapmadığı cadde haline dönüştü. Kartal'da bir başka cadde olan sahil yolu alanı da ölü sessizliğini koruyor.

2-059.jpg

Esnafların kendi çapında yaptıkları indirimler ve organizasyon hizmetlerine rağmen Kartal esnafı ekonomik çarklarını döndürememe noktasına geldi.

3-040.jpg

Ardı arkası kesilmeyen dükkan kapanışı ile gündeme gelen Kartal eskiye oranla gün geçtikçe daha fazla kan kaybetmeye başladı. Esnafların kepenk indirdiği ilçe haline dönüşen Kartal'da eğer esnaflara yönelik bir düzenleme yapılmaz ise sokaklar bomboş kalarak mevcut dükkanların da kepenk indireceği kaçınılmaz olacaktır.

PENDİK GAZİPAŞA HER GÜN CIVIL CIVIL 

img-20200212-165647.jpg

Pendik Gazipaşa Caddesi haftanın 7 günü cıvıl cıvıl olup esnafların yüzünü güldürmeye devam ediyor. Çevre ilçelerden gelen vatandaşların en çok tercih ettikleri caddeler arasında yer alan Gazipaşa caddesi ekonomik şartların kötü olduğu dönemlerde bile binlerce ziyaretçisi ile esnafın kasasına nakit akışı sağlıyor. Kuyumcular ve giyim dükkanlarıyla ün salan Pendik çarşısı yeni açılan AVM' lere rağmen vatandaşın en çok alışveriş yapmayı  tercih ettiği tek çarşı  olarak ününü ün katmayı sürdürüyor.

Haber/ Hatice ODABAŞ

 

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.