• BIST 9718.4
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 27 °C

PENDİK KAYMAKAMI İLHAN ÜNSAL;''PENDİK ANADOLU YAKASINDA EN HUZURLU İLÇE''

PENDİK KAYMAKAMI İLHAN ÜNSAL;''PENDİK ANADOLU YAKASINDA EN HUZURLU İLÇE''
Pendik Kaymakamı İlhan Ünsal yerel basın mensuplarıyla kahvaltı programında bir araya geldi.

Pendik Güzelyalı Sosyal Tesislerinde yapılan programa; Pendik İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Mansur Bayraktar,Jandarma Komutan Vekili Yüzbaşı Şahin Rahat ve çok sayıda basın mensubu yer aldı.

Pendik Kaymakamı İlhan Ünsal kahvaltı programında Pendik'le ilgili değerlendirmelerde bulunarak Pendik'in en huzurlu ilçe olduğunu söyledi.Geçtiğimiz haftalarda yaşanan Sabiha Göçkçen Havalimanı uçak kazası başta olmak üzere  Elazığ Depremi ve Van'da meydana gelen çığ felaketi  sonrasında hayatını kaybeden vatandaşlara Allahtan rahmet dilediğini belirten Ünsal Pendik'te Emniyet Müdürlüğü ve yerel basınla yürütülen ilişkilerin olumlu olduğunu ifade ederek basın mensuplarının kamu adına yaptığı  hassasiyeti için teşekkür ettiğini belirtti.

İlhan Ünsal Pendik'te kentsel dönüşümün yeterli şekilde yürütülemediğini ifade ederek bunun nedenleri arasında vatandaşın rant beklentisinden kaynaklı olduğunu söyledi. Kaymakam İlhan Ünsal İstanbul'un deprem bölgesi olduğunu vurgulayarak depremle ilgili çalışmaların sürdürüldüğünü ancak yeterli olmadığını vurguladı. 

Ünsal Pendik'te uyuşturucu başta olmak üzere hırsızlık,gasp olaylarında azalma olduğunu söyleyerek; bu tür suçların azalmasında Emniyet Müdürlüğü ile gece bekçilerinin de önemli ölçüde etkisi olduğunu belirtti.

Pendik Kaymakamı İlhan Ünsal Pendik'te geçtiğimiz yıllara nazaran suç oranlarında görülür şekilde azalma kaydedildiğini vurgulayarak;Evde hırsızlık vakalarında %22,iş yeri hırsızlığında %19,oto hırsızlığında ise %51 oranında azalma kaydedildiğini söyledi.

img-20200213-wa0008.jpg

İlhan Ünsal Pendik'te yoksul vatandaşlarla ilgili yapılan sosyal yardımların devam ettiğini ifade ederek 11 bin 839 vatandaşa yardım yapıldığını toplam tutarının ise 27 milyon olduğunu vurguladı.

Toplantı yerel basın mensuplarıyla birlikte toplu fotoğraf çekimi sonrasında son buldu.

Haber/ Hatice ODABAŞ

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.