• BIST 9645.02
  • Altın 2429.254
  • Dolar 32.552
  • Euro 34.8813
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 25 °C

RIFAT SERDAROĞLU;’’ KADINLAR VE ÜLKEDEN UMUDUNU KESEN HERKESİN OYUNA TALİBİZ’’

RIFAT SERDAROĞLU;’’ KADINLAR VE ÜLKEDEN UMUDUNU KESEN  HERKESİN OYUNA TALİBİZ’’
Doğru Parti Genel Başkanı Rıfat Serdaroğlu Kartal Vesta  Restaurant’ta STK temsilcileri ve yerel basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi.

Doğru Parti Genel Başkanı Rıfat Serdoğlu'nun katıldığı kahvaltı programına; İl Başkanları, Yönetim Kurulu Üyeleri Kartal Doğru Parti İlçe Başkanı Gülay Turna  ve Yönetimi ile çok sayıda mahalle muhtarları yer aldı. 

Kahvaltı programına katılan Doğru Parti Genel Başkanı Rıfat Serdaroğlu yereldeki sorunların çözümü için projeler yaptıklarını belirterek bu doğrultuda bir çalışma yaptıklarını belirtti. Yerelde Muhtarların bir çok sorunu olduğunu ifade eden Rıfat Serdaroğlu adil ve eşit hakların hayata geçirilmesi için Doğru Parti olarak çözüm ürettiklerini  söyledi.

2-857.jpg

Ortaklaşa barış ve kardeşlikle birlikte hareket edilmesi gerektiğine vurgu yapan Serdaroğlu iktidara yüklenerek iktidarın halkı ayrıştırdığını bu ayrışmanın toplumda rahatsızlık yarattığını belirtti.

Rıfat Serdaroğlu açılış konuşmasında şu sözlere yer verdi; Doğru Parti Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ilke ve devrimlerini benimsemiş bir partidir. Anayasamızın ilk altı maddesine yürekten inanan tüm kurumlar,siyasi partiler ve STK’lar ile işbirliğine hazır bir partidir.

Devletimiz kuruluş  felsefesinden ve cumhuriyet değerlerinden tamamen kopartıldı. Çoklu kurumsal bir çöküş yaşıyoruz. Parlementonun fonksiyonları yok,demokrasi yok,hukuk yok,adalet yok,basın özgürlüğü yok. Yolsuzluklar ve soygun düzeni almış başını gitmiş. Ekonomi çökmüş işsizlik ve enflasyon toplumun çok büyük kesimini sefalete sürüklemiş durumda’’dedi.

Toplantı soru cevap kısmı sonrasında sona erdi. Doğru Parti Genel Başkanı Rıfat Serdaroğlu daha sonra Kartal Doğru Parti İlçe Başkanlığı'nın açılışını gerçekleştirdi. 

Haber/ Hatice ODABAŞ

3-712.jpg4-433.jpg5-251.jpg6-173.jpg7-110.jpgbu-035.jpg

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.