• BIST 9958.86
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 15 °C

23 NİSAN PENDİK'TE COŞKUYLA KUTLANDI

23 NİSAN PENDİK'TE COŞKUYLA KUTLANDI
Pendik'te 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Sahil Meydan'nda düzenlenen etkinliklerle kutlandı.Pendik Belediye Başkanlığı bünyesinde gerçekleşen etkinlikte çocuklara özgü oyunlar ve birbirinden güzel aktiviteler yer aldı.

Pendik Belediye Başkanlığı tarafından düzenlenen kutlama şenliklerinde çocuklar gönüllerince eğlenerek bayramın tadını çıkardı.

Haberin Video Linki Ektedir;https://www.youtube.com/watch?v=ifTqLs7rOAI

bu-hip-hip.jpg

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Pendik Sahil Meydanı'nda düzenlenen etkinlik gün boyu devam etti. Palyaçolar ve oyun atölyelerin yer aldığı kutlama programı çocukların renkli görüntülerine sahne oldu. Programa katılarak çocukların sevinçlerine ortak olan Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın önemine değinerek toplumun geleceği olan çocukların bu özel günde mutlu olabilmeleri için ellerinden gelenin en iyisini yapmaya devam edeceklerini söyledi. 

ana-1-006.JPG

Sahile kurulan etkinlik alanında çocuklar için birçok aktivite,atölye ve sahne gösterisi düzenlendi.Çocuklar atölyelerde ebru,rüzgargülü,boyama,çim adam ve benzeri etkinlikler yaptı.Çocuklar alanda dolaşan Nasreddin Hoca,eşeği ve diğer maskotlarla oyunlar oynadı,dans etti.Alana kurulmuş standlarda pamuk şekeri ve patlamış mısır ikram edildi. Alanda aynı zamanda jonglör,palyaço,kukla,ilüzyon ve bubble gösterileri de gerçekleştirildi.Sahilde gerçekleştirilen etkinliklerin yanı sıra Kavakpınar Masal Parkı’nda da tiyatro ve müzikal gösterileri düzenlendi.Çocuklar Pendik’te 23 Nisan’ı coşkuyla ,dolu dolu kutladı.

Deprem bölgesi Elbistan’da da etkinlikler yapılarak çocukların yüzü güldürüldü

Pendik Belediyesi deprem bölgesi Elbistan’da da çocuklar için 23 Nisan etkinlikleri düzenledi.Gün boyu süren etkinliklerde renkli anlar yaşandı.Pendik Belediyesi,Pendik İlçe Milli Eğitim ve Elbistan İlçe Milli Eğitim işbirliğiyle düzenlenen etkinliklerde çocuklar palyaço ve maskotlarla şarkılar söyledi,dans etti.Müzik gösterileri,oyunlar ve yüz boyama gibi etkinliklerin de yapıldığı 23 Nisan kutlamasında depremzede çocukların yüzü güldürüldü.
4-092.JPG5-057.JPG5-057.JPG6-044.JPG8-034.JPG10-025.JPG12-021.JPG13-018.JPG14-014.JPG15-006.JPG

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.