• BIST 10218.58
  • Altın 2454.351
  • Dolar 32.2192
  • Euro 34.7005
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 21 °C

45 GÜNDE TAMAMLANAN AYDOS ORMAN CADDESİ HİZMETE AÇILDI

45 GÜNDE TAMAMLANAN AYDOS ORMAN CADDESİ HİZMETE AÇILDI
Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin 45 günde tamamlanan Aydos Orman Yolunu törenle hizmete açtı.

Açılış törenine;Ak Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Erol Kaya, Ak Parti İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, Pendik Kaymakamı Dr.Hülya Kaya, Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, Pendik Emniyet Müdürü Murat Milletsever, Ak Parti Pendik İlçe Başkanı Ali Şirin, MHP Pendik İlçe Başkanı Yalçın Çolak, Ak Parti Kartal İlçe Başkanı Ebubekir Taşyürek, Pendik Belediye Başkan Yardımcısı Vahap Doğan ile birlikte ilçedeki kamu kurum ve kuruluşları müdürleri, muhtar ve yerel basın temsilcileri yer aldı. 

ana-2-020.jpg

Programın ilk konuşmasını gerçekleştiren Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin alternatif yolların yapımına  devam edileceğini belirterek;1.5 km'lik yol fakat üç ilçeyi birbirine bağlayan kritik öneme sahip yol.İki aracın zor geçtiği bu yolu duble yol haline getirdik. Hayırlı olsun''dedi. Başkan Ahmet en çok yatırım yapan belediyeler arasında Pendik'in ilk sıralarda yer aldığını ifade ederek bütçenin yüzde 40'ı yatırımlara ayıran bir belediye olduklarını söyledi.Başkan Ahmet Cin hizmetlerin devam edeceğini vurgulayarak İBB'nin yapması gereken hizmetlerin Pendik İlçesi'nde  yapmadığını buna rağmen halka hizmet etme noktasında süratle çalışacaklarını belirtti. 

4-461.jpg

Ak Parti İstanbul 1.Bölge Milletvekili Erol Kaya kürsüye geldi. Konuşmasında Ahmet Cin’e ve kısa süre de bu yolun yapımını sağlayan ekibe teşekkür etti.  Ak Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe konuşmasında Ak Parti Belediyeciliğinin önemine vurgu yaparak aynı bölgede uzun süredir bitirilemeyen Büyükşehir faaliyetleri olduğunu ama Pendik’in farkını ortaya koyduğunu ve kısa sürede büyük işler yaptığını söyledi.

Açılış töreni  kurdele kesimi öncesi yapılan dualar sonrasında sona ererken, yeni açılan Aydos Orman yolunda test sürüşü yapılarak son buldu. 

VİDEO LİNKİ EKTEDİR;https://www.youtube.com/watch?v=GOu2Lw75Z8g&t=11s

5-267.jpg

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.