• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 14 °C

ABDULSAMED ELÇİ;''MİLLETİN HİSSİYATINI İKTİDARA TAŞIYACAĞIZ''

ABDULSAMED ELÇİ;''MİLLETİN HİSSİYATINI İKTİDARA TAŞIYACAĞIZ''
Cesur Düşünce Partisi Genel Başkanı Abdulsamed Elçi Pendik’te Genel Merkezi’nin açılışında gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.


Elçi Türkiye’nin sürüklendiğini belirterek herkesin bu durumdan rahatsız olduğunu ne Cumhur İttifakı ne de Millet İttifakının halkın gerçek sorunlarıyla ilgilenmekten uzak olduklarını belirtti.

2-009.png

Cesur Düşünce Partisi Genel Merkez Ofisinin açılışına; Türkiye İttifakı Genel Sekreteri ve Sözcüsü Yunus Ekşi,Bağımsız Cumhuriyet Partisi Genel Başkanı Hakkı Kağın,Beyaz Hareket Partisi Genel Başkanı Hürü Aliyev,Şahlanış Hareket Partisi Genel Başkanı Mehmet Mahmut Yıldız,Geliş ve  Demokrasi Partisi Genel Başkanı Özlem Ağırman,Umut Partisi Genel Başkanı Abdulkadir Bozkurt,Milli Parti Genel Başkanı Muhammed Uzun,Turan Hareket Partisi Genel Başkanı Varol Esen,Liberal Demokrat Partisi Genel Başkanı Gültekin Tırpancı,Türkiye Kamyoncular ve Tırcılar Derneği Genel Başkanı Bülent Arslan,İyi Parti Genel İdare Kurulu Üyesi Dursun Çolak,Gelecek Partisi Pendik İlçe Başkanı,Ömer Keleş,Dünya Sosyologlar Derneği Başkanı Necdet Topçu,Şehit Aileleri Derneği Başkanı Havva Gölbez,İktisat Hareketi temsilcisi ve Yazar Sadık Uslu,Türkiye İttifakı Koordinasyon Başkanı Sadi Özgül yer aldı.

4-001.png

Abdulsamed Elçi mevcut ekonomik sorunların pandemi ve dünya genelinde yaşanan ekonomik krizlere bağlanmasının doğru olmadığını ifade ederek buzdolabının kapısını açtığında boş bir dolapla karşılaşan anneye ve babalara bunu izah edemezsiniz’’dedi. Elçi Türkiye’nin son dönemlerde mülteci akınıyla karşı karşıya bırakıldığını ifade ederek bunun bir mülteci olayı değil askeri sızma hareketi olarak algılanması gerektiğini söyledi.

İktidarın tüm kurumlarda baskı uyguladığını ifade eden Samed Elçi ülkenin saraydan idare edildiğini ancak Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’ında hür irade altında hareket edemediğini belirterek’’Cumhurbaşkanımız  hür  iradesiyle hareket eden edebilmiş olsaydı Türkiye’nin bu durumuna karşı bir hareket sergilemiş  olurdu ve partisinin bu kadar oy kaybını görmeden gelemezdi’’dedi.

Elçi Cesur Düşünce Partisi’nin milletin hissiyatını devlet kademelerine taşıyacak ve o hissiyatı iktidar yapacak bir hareket olduğunu söyledi.

Haber/ Hatice ODABAŞ

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.