• BIST 9995.51
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 17 °C

ADANSPOR 3-2 PENDİKSPOR

ADANSPOR 3-2 PENDİKSPOR
Spor Toto 1. Lig 12. haftasında Adanaspor’a konuk olan Pendikspor, ilk yarıda kaydedilen 5 gol ile gol düellosuna dönüşen maçtan 3-2 mağlup ayrıldı.

Pendikspor, 5 Kasım Cumartesi günü, Yeni Adana Stadyumu’nda, Adanaspor’la 12. Hafta karşılaşmasında karşı karşıya geldi.

2-2-058.jpg

3-2’lik  Adanaspor galibiyetiyle sona eren maç öncesi Adanasporlu taraftarlar güzel bir dostluk örneği göstererek, Pendiksporlu yöneticilere forma hediye ettiler. Pendikspor Futbol A.Ş. Başkanı Mahmut Türkoğlu ve Pendikspor Derneği Başkanı Atakan Yüce de misafirperverlikleri için Adanasporlu taraftarlara teşekkür ettiler.

atakan-4.jpg

Maçtan önemli dakikalar:

Zorlu müsabaka Adanasporlu futbolcuların başlama vuruşuyla başladı. Daha ilk dakikalarda iki takımın da sahaya üç puan için çıktığı belliydi. Dikine paslarla ileri çıkmaya çalışan her iki takım oyuncuları, kenardan gelen direktifleri hatasız uygulamaya çalışıyorlardı.Maçın 11. Dakikasında, Hüseyin Öztürk’ün köşe gönderinden yaptığı asist ile Jallow, maçtaki ilk golü kaydederek takımı Adanaspor’u 1-0 öne geçirdi.

su-008.jpg

İlk golün ardından uzun paslarla ileri çıkmaya çalışan ev sahibi Adanaspor, 22. dakikada aradığı pozisyonu Burak Çoban’ın filelere buluşturduğu golle buldu. Ofsayt gerekçesiyle iptal edilen gol, VAR odasından gelen uyarıyla geçerli sayıldı ve skor 2-0 oldu.Adana deplasmanında 2-0 geriye düşen Pendikspor, 32. Dakikada, Regattin’in asist pasını golle sonuçlandıran Thuram’la ilk golünü kazanarak skoru 2-1 getirdi.

Peş peşe gelen gollerle biranda gol düellosuna dönüşen maçta Adanaspor’un üçüncü golü 40. dakikada, Roche’nin kafa vuruşuyla geldi ve skor 3-1 oldu.

Bu gole cevap iki dakika sonra Kappel’le geldi. Pendikspor’un önemli oyuncularından Kappel, 42. dakikada Adanaspor ceza sahası içinde buluştuğu topu golle sonuçlandırarak Pendikspor’un ikinci golünü kaydetti. Bu golle skor 3-2 oldu. Duraklamalar ve VAR incelemesi nedeniyle ilk yarısına en az 9. dakika ilave edilen maçın ilk yarısı 3-2 Adanaspor’un üstünlüğüyle sona erdi.

İkinci yarıya her iki takımda temkinli başladı. Oyunun kontrolünü elinde bulunduran Pendikspor, daha çok pas yapan ekip olarak dikkat çekerken; ikinci yarıda yaklaşık yarım saat oyunu kendi yarı alanında kabullenen Adanaspor, kalan dakikalarda kontra ataklarla etkili olmaya çalıştı.lk yarısında 5 gol atılan maçın ikinci yarısında gol sesi çıkmayınca müsabaka, ilk yarıda atılan gollerle Adanaspor’un 3-2’lik galibiyetiyle sona erdi.
Maçın ardından açıklamalarda bulunan Pendikspor Teknik Direktörü Osman Özköylü;

osman-002.jpg
“Maalesef kendi kendimizi yendik. Bizim gibi bir takımın böylesine saçma goller yemesi kabul edilebilir bir durum değil. Oynadığımız 9 maçta sadece 4 gol yiyen bir takımken, savunma gücümüz, takım savunmamız çok iyi organize olurken, iki haftadır gerçekten anlamsız bir şekilde kötü pozisyonlar verip, bireysel hatalardan goller yiyoruz. 2 gol atıyoruz, 3 gol yiyoruz. Farklı hedefleri düşünen bir takımın, iyi oynadığı maçta böylesine komik goller yiyerek mağlup olması kabul edilebilir bir durum değil. Çok üzgünüm, moralim bozuk, kızgınım.

Bu seviyede böyle basit goller yenemez. Buradaki hataları herkes görecek. Bugün biz oyunu kaybetmedik. Maçı basit hatalarla, bireysel hatalarla kaybettik. Kendimizi toparlayıp, tekrar olması gerektiği gibi oynayıp maç kazanmaya başlamamız lazım.” dedi.Pendikspor ligin 13. hafta müsabakasında, Siltaş Yapı Pendik Stadyumu’nda Bodrumspor ile karşılaşacak. Bu müsabaka 12 Kasım Cumartesi günü oynanacak.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.