• BIST 10017.21
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 17 °C

AK PARTİ KARTAL İLÇE BAŞKANI NİMET GÜNDOĞDU'DAN KURBAN BAYRAM MESAJI

AK PARTİ KARTAL İLÇE BAŞKANI NİMET GÜNDOĞDU'DAN KURBAN BAYRAM MESAJI
AK Parti Kartal İlçe Başkanı Nimet Gündoğdu Kurban Bayramı nedeniyle kutlama mesajı yayımladı. Gündoğdu mesajında şu ifadelere yer verdi;

Kıymetli Kartal’lı hemşehrilerim; 
Paylaşmanın, kardeşliğin, kulluğun ve Allah’a yakınlaşmanın ifadesi olan bir bayrama daha bizleri kavuşturduğu için rabbime şükrediyor, milletimizin ve İslâm âleminin Kurban Bayramını tebrik ediyorum. Hızla geçip giden ömrümüzde, geçen sene Kurban Bayramını hatta iki ay önceki Ramazan Bayramını birlikte idrak edip de bu sene ebediyete uğurladığımız eş, dost ve akrabalarımıza ve hassaten asrın depreminde kaybettiğimiz şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum.
Ülke olarak zorlu bir virajı kazasız belasız atlatarak, önce 14 Mayıs’ta milletvekili seçimini ve ardından da 28 Mayıs’ta Cumhurbaşkanı seçimini tamamlayarak; Cumhuriyetimizin 2. Yüzyılına Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki AK Kadrolarla girme iradesini ortaya koyduk. 21 yıllık iktidarımızın ardından, milletimizin, ümmetin ve tüm mağdur ve mazlum coğrafyaların umudu olarak Liderimiz Sn. Recep Tayyip ERDOĞAN’ın görülmüş olması, bizler açısından mutluluk ve gurur kaynağıdır.
Dışarıdan destekli içerideki birleşenlerin iktidar söylemlerinin, milletimizin vicdanında yer bulmaması ve inandırıcı olmaması, Cumhurbaşkanımızın liderliğini pekiştirmekle birlikte, dünyaya karşı da yüksek sesli bir itiraza dönüşmüştür. Ülkemizin dört bir yanından başka; Filistin’den Afrika’ya, Avrupa’dan Asya’ya kadar olan coğrafyadaki coşkulu kutlamalar da bu itirazın bir tezahüründen başka bir şey değildir. 
Bu vesile ile, bu mübarek günler hürmetine Cumhuriyetimizin 2. Yüzyılının Türkiye Yüzyılı olması hedefimizin menzile ulaşması dua ve temennisiyle, milletimizin ve tüm Kartallı hemşehrilerimizin Kurban Bayramını bir kez daha kutluyor; kardeşliğimize ve hayırlara vesile olmasını rabbimden niyaz ediyorum.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.