• BIST 10276.88
  • Altın 2390.367
  • Dolar 32.335
  • Euro 34.7427
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 15 °C

AK PARTİ PENDİK İLÇE BAŞKANI ALİ ŞİRİN YEREL BASIN MENSUPLARIYLA BİR ARAYA GELDİ

AK PARTİ PENDİK İLÇE BAŞKANI ALİ ŞİRİN YEREL BASIN MENSUPLARIYLA BİR ARAYA GELDİ
AK Parti Pendik İlçe Başkanı Ali Şirin seçimlerin ardından yerel basın mensuplarıyla kahvaltı programında bir araya gelerek süreci değerlendirdi.

AK Parti Pendik İlçe Merkezi'nde gerçekleşen kahvaltı programında gündemle ilgili açıklamalarda bulunan Ali Şirin seçim sürecinde tüm teşkilat mensuplarıyla birlikte yoğun bir çalışma süreci gerçekleştirdiklerini ifade etti.

ak-parti-ana-2.jpg

Seçim sonuçları üzerine değerlendirmelerde bulunan AK Parti Pendik ilçe Başkanı Ali Şirin  Pendik'te yüksek oranda bir oy oranı beklediklerini ancak buna rağmen çıkan sonucun kendilerini mutlu ettiklerini söyledi. Şirin  AK Parti Pendik İlçe Teşkilatı olarak Kadın Kolları ve Gençlik Kolları başta olmak üzere her gün sahada ve yüz yüze temas kurularak seçim çalışması yürüttüklerini ifade ederek  karşı tarafın dezenformasyon içeren açıklamalarına rağmen halkın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a  koşulsuz güvenerek  yeni bir zafer daha kazandırdığını söyledi. Şirin AK Parti'nin kongre sürecinde yeniden aday olmayacağını ifade ederek alınan kararın kendi şahsi düşüncesi olduğunu belirtti. 

ak-parti-3.jpg

ALİ ŞİRİN'' KONGREDE ADAY OLMAYI DÜŞÜNMÜYORUM''

AK Parti Pendik İlçe Başkanı Ali Şirin Temmuz veya Ağustos ayında yapılacak kongrede aday olmayacağı ile ilgili açıklamalarında şu sözlere yer verdi;''Sizin sorularınıza cevaben açıklıyorum; malumunuz dün bir tweet atma durumum oldu. Biz gayret ettik, çalıştık. Neticesinde, Pendik’te siyaseten bir sıkışmanın olduğunu düşünüyorum. Arkadaşlarımızın önünü açmak için bir karar almam gerekiyordu. Ailem ile süreci değerlendirip bir karar aldım. Önümüzde bir kongre süreci var. Muhtemelen Temmuz ya da Ağustos ayında kongremiz olacak. Aday olmayı düşünmüyorum. Kararı kendi isteğimle aldım. İnşallah Cumhurbaşkanımıza destek olacak, kendi menfaatlerine değil, AK Parti’nin menfaatlerine çalışacak arkadaşların, AK Parti’nin dava bilincine yararı olacak arkadaşların bu makamlara gelmesini temenni ediyorum.”

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.