• BIST 10895.25
  • Altın 2506.579
  • Dolar 32.1801
  • Euro 34.9308
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 17 °C

AK PARTİ PENDİK İLÇE BAŞKANLIĞI DANIŞMA MECLİSİ TOPLANTISIYLA YEREL SEÇİM STARTINI BAŞLATTI

AK PARTİ PENDİK İLÇE BAŞKANLIĞI DANIŞMA MECLİSİ TOPLANTISIYLA YEREL SEÇİM STARTINI BAŞLATTI
AK Parti Pendik İlçe Başkanlığı Yunus Emre Kültür Merkezi'nde yoğun katılım eşliğinde Danışma Meclisi toplantısı düzenledi.

Haberin Video Linki Ektedir;https://www.youtube.com/watch?v=3xms5gilyq4

AK Parti Pendik İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen Danışma Meclisi toplantısına; Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, AK Parti Pendik İlçe Başkanı Özer Sarıkaya, AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, AK Parti İstanbul Milletvekili Yahya Çelik, AK Parti Pendik İlçe Kadın Kollar Başkanı Şaduman Şeker, AK Parti Gençlik Kolları Başkanlığı ve Yönetimi,  AK Parti Pendik Belediye Meclis Üyeleri ile Mahalle Temsilcileri yer aldı. 

ana-2-foto-002.jpg

Yunus Emre Kültür Merkezi'nde düzenlenen Danışma Meclisi toplantısında ilk konuşmayı gerçekleştiren AK Parti Pendik İlçe Başkanı Özer Sarıkaya tüm teşkilat birimleri ile birlikte yerel seçimlerinde Pendik'in mahallelerinde çalınmadık kapı bırakmayacaklarını söyledi. Özer Sarıkaya seçimlere çok kısa bir süre kaldığına vurgu yaparak İstanbul'un yeniden AK Parti kadrolarına geçmesi için azim ve kararlılık içerisinde çalışacaklarını belirtti.

ahmet-cin-1-002.jpg

Danışma Meclisi Toplantısında 2019 yılından bu yana Pendik'te gerçekleşen vizyon projelerinin tanıtımını yapan Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin Pendik'in daha fazla yatırım yapabilmesi için yerel seçimlerde İstanbul'un kazanılması gerektiğine vurgu yaparak tüm teşkilat birimleriyle birlikte çalışma yapacaklarını söyledi. Başkan Ahmet Cin Pendik'te İBB'nin desteği olmadan gerçekleşen tüm projelerin halka doğru bir şekilde anlatılması durumunda İBB'nin yeniden AK Parti kadrolarına geçeceğini söyledi.

ana-2-foto-003.jpgana-7.jpgana-4-004.JPG

bu-072.jpg

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2016 Özgür İstanbul | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.